Bojkot tunajších "blogov" - jednoduché nekomentovanie
Tak som dnes zase brázdila naším zoznamom blogov - myslím, že tí čo ma na Birdze poznajú veľmi dobre vedia, že práve túto rubriku mám na Birdze úplne najradšej - a opäť som natrafila na niekoľko naozajstných skvostov. Niekoľko vecí proste "copy-pastnutých
2 Laciskoo: Nuž, ja predsa nehovorím, že je to tým autorom nie je jedno. Ide predsa o princíp, že ak pridáš komentár ku blbému "blogu" (nechcem to nazývať nejako hanlivejšie, aby som nekazila Birdzu dobré meno), tak tým ako keby zvyšuješ popularitu blogu. Ako som už spomenula v prvom príspevku, proste ľudia radi klikajú na blogy s veľa komentármi. Ak blbé blogy nebudú mať komentáre, ľudia si ich nebudú pozerať. Tým dáme teda jasne najavo, že tu tie blogy nechceme. Ignorácia je najlepšia zbraň... teda, toť môj subjektívny názor
2 Tomáš: Ja som nikdy nepovedala, že nemá pravdu.. ale uznaj, že nekomentovanie bude mať aspoň svoj psychický charakter - komentujme proste iba blogy, ktoré nám za ten komentár stoja v pozitívnom slovazmysle, no nie? Nedvíhajme si zbytočne žlč, neničme prsty, nepodporujme ich komentármi...
Ach jo, súhlasiť súhlasim, ale už sa prosím vás neodvolávajte na gramatiku, pretože mito pripomína stupídny výrok istého prekladatela, ktorý preložil jedno z najčítanejších literárnych diel do slovenčiny a musím povedať, že docela nekvalitne
nič týmto nezmeníš. To, aký máš názor na počet komentov a kvalitu blogov si už najavo raz dala a nič z toho nepomohlo, ja som to vyriešil tak že som prestal písať blogy a hola hej, už sa nenervujem nad tým všetkým vyššie uvedením. Ale neber to akoútok, iniciatíva je dobrá vec, bez nej by sme tu mali dnes ako úradný jazyk maďarčinu.
Na birdz 2 sa teším, ale či to vyrieši je otázne, pretože 1. neviem aké bude mať nové funkcie a po 2. ludská stupiditasi nájde cestu všade. A ludom sa lepšie nadáva ako hodnotí pozitívne...preto horšie veci majú viac komentov, a najma sa takýto ludia snažia zastaviť vyčínanie výrastkov, ktorí píšu pseudodebilblogy, nadávaním aby im jasnedali najavo že to už písať nemajú. No a potom sa nahromadia komenty a taký ako ty ( a vlatne aj ja ale už sa nad tým nepozastavujem, lebo nepíšem ) potom chytajú nervy že oni majú málo blogov.
Takže moja rada, nesťažujte sa, a vy, ktorí sa pohybujete v blogoch najčastejšie, urobte nepísanú dohodu že si navzájom budete blogy komentovať, a potom uvidíte pridajú sa k vám aj ostatný a ja potom možno začnem znova chodiť na blogy častejšie.
A keď pochopíte aj zmysel slova ignorácia, budete všetci šťastný a spokojný...
Inak ťa chápem, aj mňa tešilo keď som sa prihlásil a z lavého horného rohu na mňa kukal nápis " máte vela nových správ"
No a este jedna vec, povedal by som ze jednoducha diskusia zalozena vo fore moze byt aj tak mnohymi neprecitana a nevyslysana, a dalej, mnohi z tych co si precitaju a aj pochopia tak im zase mozno nevadi ze to je tak a aj sami mozno pisu take blogy.. Podla mna jednoducho zbytocna iniciativa, ja si pockam jednoducho do birdz2..
2 Stifut: Zrejme si celkom presne nepochopil, ako som myslela to komentovaním dobrých blogov. Mne nevadí, že mám málo komentov, mne vadí, že keď prechádzam blogmi - tiež už takmer nepíšem, iba v poslednej dobe, pretože mám také ťažšie obdobie - tak dobré blogy komentáre nemajú a zlé áno. A práve o tú dohodu, ktorú si povedal, sa tu v konečnom dôsledku snažíme Aby sme si komentovali tie dobré blogy a tie zlé nechali ležať stranou. Proste, aby sa nám nemnožili komentáre iba na hovadiny. Neviem to inak vysvetliť, ale neboj sa, ako útok to neberiem, ani si to tak nenapísal. A inak, veľkú pravdu si povedal: ľudská stupidita sa votrie všade... bohužiaľ.
2 Kika-00: Nič si z toho nerob, čo sa týka tých pardon za výraz debilných blogov, tak aj ja sa niekedy neudržím, keď už je to priveľká chobotina, a ponadávam si, alebo popindám...
2 Laciskoo: Mne táto iniciatíva nerobí najmenšie problémy, budem rada, ak sa ozve čo i len niekoľko ľudí, a ak sa to trochu obmedzí. Okrem toho, bez inciatívy - ako to tu povedal niekto predo mnou, však, Stifut - by bola v našej krajine úradným jazykom maďarčina
Ako vždy, náš veľký pán zlý admin nesklamal a zase vyceril zuby za správnu vec A práve preto ho mám všetci tak strašne radi, všaaak detičky? *diabolský úsmev*
2 Mayo: Ja som sa k tomu bojkotu pridala, ja som to ale vtedy chcela vymyslieť trochu inak... no ale možno si to teda prekopírujem do blogu, len ešte neviem, či sa mi bude chcieť
2 Cheekee: Vďaka za súhlas, ako som už vyššie povedala, tak naozaj, niekedy to človeku doslova nedá a proste napíše niečo aj k neblogu, teda k "blogu", ako to ja nazývam... ale ako Mayo dobre poznamenal, keď už niekto chce autorovi nadávať a byť vulgárny napríklad (čo sa pri blogoch často vyskytuje), tak už na to naozaj môže použiť kliknutie na jeho nick a napísať mu to v TS
Emdi, vela ludi tu nedodrziava rozne (nepisane, ale dolezite) pravidla a pokym sa tie nebudu dodrziavat, nemyslim si ze niekto bude dodrziavat spominany bod 1.
OUKEJ,mozme to urobit aj tak, ze proste ked nejaky blog nebude vyhovovat podmienakm, proste tomu cloveku len posleme tajnu spravy s nasimi 14timi prikazaniami. a cim viac ich dostane od cim viac ludi, tym viac sa mi to vryje do pamati TAKZE HURAAA za lepsimi blogmi
kedze som dnes lemra nejak neviem najst nic o Birdze 2.0 musim pisat sem
nechcelo by sa tam implementovat dve sekcie blogov, jedna pre beznych smrtelnikov a druha "VIP" pre ludi co uz na birdze maju co to odblogovane a ktorych blogy za nieco stoja?
zo zaciatku napr tomas.. neskor samotni bloggeri.. myslim ze to bude podstatne viac fer voci ludom co maju co povedat.. budu mat viac motivacie pisat ked budu vediet ze ich blogy sa nestratia pod samym bordelom..
Red.raven: Myslím, že niečo podobné sa rieši na tejto stránke, rozhodne bude rôzne filtrovanie blogov... to už by vedel lepšie povedať Mayo alebo Tomáš... ale myslím, že niečoho takéhoto sa dočkáme.
Zlé blogy budú mať vždy viac komentárov. Je totiž omnoho jednoduchšie poslať stručne niekoho do ****, ako napísať rozumný komentár na kvalitný blog. Totiž tie nadávky idú každému akosi lepšie než pochvaly...
Kamili0: Keď sa nad tým tak zamyslím, tak je to možno naozaj práve preto, že tvoje komentáre tu chýbajú... hej, bez teba tie moje upomienky akosi nemajú grády... pamätám ešte, ako to bol Persil dvojitá sila, keď sme všetko zlé komentovali spolu a to potom ostatní ani nepindali, bo videli, že všetko bolo povedané... Ale vo všeobecnosti niekedy je naozaj lepšie úplne ignorovať.
Azel: Máš pravdu, ale myslím si, že niekedy je dobré prekonať svoju prirodzenosť a predsa len sa ku tým chobotinám a "blogom" nevyjadrovať... nepodporujme takých "autorov"!
nečítal som celú diskusiu, tak ak už niekto písal niečo v tom zmysle ako ja tak sa ospravedlňujem...
dalo by sa to nejako spraviť tak, že blog by mal zároveň komenty a aj bodové hodnotenie???
na komentoch by až tak nezáležalo (a každý by s kľudným svedomím mohol napísať pod blog to, čo má na srdci a najčítanejšími by sa stali blogy s najvyšším hodnotením.
myslíte, že by to takto fungovalo???
dalo by sa to tak spraviť v novej verzii stránky???
podla mna je zbytocny tento clanok...a tzv bojkot...ved kolko ludi si ho asi tak precitalo??ani tretina z tych co sme tu..takzze to ze sa k tebe pridaju asi tak 30ludia nic nezmoze..
a nechapem preco sa na to nevykaslete vsetci,ved nech si pise kazdy co chce nato to tu je..a vzdy tu budu pre nas mnohych mnohy taky co nam nebudu vyhovovat...
proste je to tak..ja neviem ako to tu byvalo predtym lebo ved niesom tu ani rok,ale asi tazko to uz vratis ty alebo niekto iny...to proste nejde...sa s tym zmier uz..uz je hlupe ako kazdy nadava na to ake to tu bolo predtym!!uz to take nieje a bodka ,co sa rozculujete??!
Ach jaj kde su tie casy ked este ludia byvali bojovnejsi ... aj ked teda ked sa nad tym zamyslim aj trapne, nudne, spomalene, absurdne nechutne, bezpointove ci uplne nepochopitelne blogy dotvaraju tvar tejto stranky... ale zase vsetkeho vela skodi..
(ano mozno vidno ze som sa vyjadril a ani som ten clanok necital, ale teda je to zaujmava diskusia)
Ja mam napad - zle nechutne blogy ako o nih hovori ------ Sarah_whiteflower -------- mali by sme ich ignorovat ale nie az na tolko, ja by som tam dal jeden jediny znak- prst dole.A kazdy uvidi - dajme tomu 200 nazorov - otvory blog - a uvidi len dole prst,- tak tam tiez prida prst dole a je to -- a ten dotycny sa bude chciet prepadnut od hanby tak ho potom aj sam zmaze.Neviem ja by som nechcel mat 201 tajnych sprav len sprstom dole.
A ak by niekomu odpisoval na ten blog tak vdedy by bola najlepsia ignoracia , preco co sa ti nepaci ten blog a taku spravu len pracitat a zmazat , neni je to dobry napad ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nič týmto nezmeníš. To, aký máš názor na počet komentov a kvalitu blogov si už najavo raz dala a nič z toho nepomohlo, ja som to vyriešil tak že som prestal písať blogy a hola hej, už sa nenervujem nad tým všetkým vyššie uvedením. Ale neber to akoútok, iniciatíva je dobrá vec, bez nej by sme tu mali dnes ako úradný jazyk maďarčinu.
Na birdz 2 sa teším, ale či to vyrieši je otázne, pretože 1. neviem aké bude mať nové funkcie a po 2. ludská stupiditasi nájde cestu všade. A ludom sa lepšie nadáva ako hodnotí pozitívne...preto horšie veci majú viac komentov, a najma sa takýto ludia snažia zastaviť vyčínanie výrastkov, ktorí píšu pseudodebilblogy, nadávaním aby im jasnedali najavo že to už písať nemajú. No a potom sa nahromadia komenty a taký ako ty ( a vlatne aj ja ale už sa nad tým nepozastavujem, lebo nepíšem ) potom chytajú nervy že oni majú málo blogov.
Takže moja rada, nesťažujte sa, a vy, ktorí sa pohybujete v blogoch najčastejšie, urobte nepísanú dohodu že si navzájom budete blogy komentovať, a potom uvidíte pridajú sa k vám aj ostatný a ja potom možno začnem znova chodiť na blogy častejšie.
A keď pochopíte aj zmysel slova ignorácia, budete všetci šťastný a spokojný...
Inak ťa chápem, aj mňa tešilo keď som sa prihlásil a z lavého horného rohu na mňa kukal nápis " máte vela nových správ"
2 Kika-00: Nič si z toho nerob, čo sa týka tých pardon za výraz debilných blogov, tak aj ja sa niekedy neudržím, keď už je to priveľká chobotina, a ponadávam si, alebo popindám...
Samozrejme, cez TS
...zahram zleho admina a dodrbem toho neblogera
Ide o napravu blogov, tak si to precitajte, pozrite si ten Drbnin blog a ked sa chcete pridat, tak si ten text okopirujte do profilu
A ziadne komentare pod neblogmi!
Vsetko cez TS, ok?
2 Cheekee: Vďaka za súhlas, ako som už vyššie povedala, tak naozaj, niekedy to človeku doslova nedá a proste napíše niečo aj k neblogu, teda k "blogu", ako to ja nazývam... ale ako Mayo dobre poznamenal, keď už niekto chce autorovi nadávať a byť vulgárny napríklad (čo sa pri blogoch často vyskytuje), tak už na to naozaj môže použiť kliknutie na jeho nick a napísať mu to v TS
nechcelo by sa tam implementovat dve sekcie blogov, jedna pre beznych smrtelnikov a druha "VIP" pre ludi co uz na birdze maju co to odblogovane a ktorych blogy za nieco stoja?
alebo sa to uz riesi a ja som zaspal dobu?
zo zaciatku napr tomas.. neskor samotni bloggeri.. myslim ze to bude podstatne viac fer voci ludom co maju co povedat.. budu mat viac motivacie pisat ked budu vediet ze ich blogy sa nestratia pod samym bordelom..
Azel: Máš pravdu, ale myslím si, že niekedy je dobré prekonať svoju prirodzenosť a predsa len sa ku tým chobotinám a "blogom" nevyjadrovať... nepodporujme takých "autorov"!
dalo by sa to nejako spraviť tak, že blog by mal zároveň komenty a aj bodové hodnotenie???
na komentoch by až tak nezáležalo (a každý by s kľudným svedomím mohol napísať pod blog to, čo má na srdci a najčítanejšími by sa stali blogy s najvyšším hodnotením.
myslíte, že by to takto fungovalo???
dalo by sa to tak spraviť v novej verzii stránky???
a nechapem preco sa na to nevykaslete vsetci,ved nech si pise kazdy co chce nato to tu je..a vzdy tu budu pre nas mnohych mnohy taky co nam nebudu vyhovovat...
proste je to tak..ja neviem ako to tu byvalo predtym lebo ved niesom tu ani rok,ale asi tazko to uz vratis ty alebo niekto iny...to proste nejde...sa s tym zmier uz..uz je hlupe ako kazdy nadava na to ake to tu bolo predtym!!uz to take nieje a bodka ,co sa rozculujete??!
...no ja len tolko...
kazdy si tam moze dat,co len chce,nechapem,preco by sa to malo zmenit preto,lebo Sarah_whiteflower zavelila bojkot proti trapnym blogom
(ano mozno vidno ze som sa vyjadril a ani som ten clanok necital, ale teda je to zaujmava diskusia)
A ak by niekomu odpisoval na ten blog tak vdedy by bola najlepsia ignoracia , preco co sa ti nepaci ten blog a taku spravu len pracitat a zmazat , neni je to dobry napad ?