Čaute, moja situácia je katastrofálna. Už 3 roky som buchnutá do jedného 16-ročného chalana s ktorým sme kamaráti (aspoň tak to on nazýva). Boli sme raz vonku a vyzeralo to ako rande. Niekedy mám pocit že je to viac než kamarátstvo, lenže potom to hneď pa
Nečítala som to. Prepáč. Môj fištrón má dosť už len vďaka poznatku, že ty máš 13 a on 16. Povďak tvojmu profilu, povďak prvým dvom vetám, povďak strnulému princípu!
Nebojovať. Čo si; kto si; aby si o niekoho bojovala... V telenovele si? Tieto veci... Ach jáj... Keby si bola aspoň staršia.
Pochop, že 13 a 16 nie je veru to isté ako 20 a 23. Dočkaj času.
ak by mal záujem bude sa okolo teba točiť a nie ti povie aby si mu napísala, no keketko sprostý, tak sa s babou nejedná........najdi si druhého !!! a vlastne kašli na to čas všetko napraví a pošle ti to čo ti sekne najlepšie........filip
On ti vycital ze sa v skole zdravite a odvtedy ste sa prestali? Pripojim sa k ostatnym,kaslat nanho..bud sa na rovinu spytas ci citi aj nieco viac alebo to proste hned nechaj tak...3 roky je dlha doba a uprimne, nie je to celkom zdrave zit taku dlhu dobu v neistote (vlastna skusenost). Bud sa to podari alebo sa prosto od neho odputas a otvoria sa ti nove moznosti
Toto som zažila.. bola som namotaná ja neviem.. 2 roky? Tiež v tomto veku, preto si nejdem z teba robiť srandu.
SER NA TO. Neviem ako si na tom ty, ale ten čo som ho chcela ja bol proste nedozretý napriek tiež väčšiemu vekovému rozdielu, nevedel čo chcel, raz som to bola ja, potom (na moje prekvapenie) dokonca mladšie dievča odo mňa a javil záujem o obe. (Aspoň tak sa mi zdalo.) Takto som asi rok čakala či niečo urobí a hádaj čo? Neurobil. Proste sa na to vyser. Raz si nájdeš takého čo sa nebude len občas tváriť že ťa chce, ale stále. Čo sa nebude hanbiť pozdraviť ťa. To bohužiaľ musíš hľadať medzi trošku staršími a prirodzene, musíš tiež vyrásť. Lebo vek ich odradí aj keď nevidia dovnútra. Ale veď počkaj dva roky, 15 je taký prelom..
kašli na to nebude ťa chcieť pozeraj sa po takých čo majú tiež 13 možno 14 však si predstav ty by si chodila s 10 ročným? 13 a 16 je sakramentsky veľký rozdiel
@nincs mas dost zlzoitu situaciu takyto chalani ktorým zalezi iba na blbom datume narodenia hoci správaním si na jeho urovni su dementi co ti poviem 3 roky je dlhá doba ale musíš vediet co k nemu cítiš.
aj ja som taká ako ty :_) nič si z toho nerob.a tak mu už povedz či k nemu cítiš..a si naozaj vyspelšia.ja tiež niesom spoločenska..a ked už ho tak dlho miluješ tak nanho nekašli ak vieš že máš u neho šancu a asi sa ti hanbí napísať..
Poviem ti to tak že: Mladé v tomto smere) sprosté...každý si vždy hladá nejakú potvoru alebo debila, tomu sa zabrániť nedá asi si až moc dobrá naňho a nudilo by ho to...
hovoríš mi zo života, tiež som mala 13, zalúbená do 16 ročného paka... poznali sme sa cez rodičov lebo sme stále spolu chodili na dovolenky, či v zime, či v lete... raz som si zistila číslo, napísala mu a on si zo mňa robil strašnú prču, ale ja som si myslela, že ma chce! a dnes sa na tom strašne zabávame a sme kamaráti (aj keď mám pocit, že karta sa obrátila ) ... to je vek u chalana keď je proste jebnutý a inak to povedať neviem, baba dospieva skôr a berie takéto veci oveľa vážnejšie..
"keď niečo potrebuje, tak vždy povie, že mu mám napísať ja. "
wtf? bez ohľadu na vek a podobné pičoviny, čistá logika, keď niečo potrebujem tak napíšem ja... divný týpek.
anyways, bojuj, samozrejme, ale najprv sa zmier s prehrou a bojuj len tak pre srandu/zábavu, svoju aj jeho, nepokryte mu povedz že oňho bojuješ a obráť to na vtip, proste mu nechaj únikovú cestu brať to ako srandu, pokiaľ naozaj nemá záujem, a keď uvidíš že to dlho (mesiac až dva) berie ako srandu, tak to nechaj tak, lebo vtedy záujem očividne nemá. ak na to ale reaguje (aj keď len vrámci srandy) pozitívne, tak v tom pokračuj, lebo to znamená že to nie je, alebo časom nebude len vrámci srandy.
ale prvý krok je najdôležitejší, zmier sa s tým že to žiadny výsledok nebude mať a rob to len preto že ťa baví samotný proces.
ďakujem za ďalšie rady máme už totiž dohodnuté, že znovu pôjdeme von, uvidím ako sa to vykryštalizuje... kebyže ešte stále nie som si istá, tak snáď niečo vymyslím, alebo spravím to, čo ste mi radili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Musis zistit, ci ta ma naozaj rad alebo len ako cloveka co je vzdy nablizku... skus si od neho dat uplny pokoj ako sa zachova
Kašli naňho a hľadaj alebo čakaj na iného.
Nebojovať. Čo si; kto si; aby si o niekoho bojovala... V telenovele si? Tieto veci... Ach jáj... Keby si bola aspoň staršia.
Pochop, že 13 a 16 nie je veru to isté ako 20 a 23. Dočkaj času.
......
Bez úsmechu.
pozri, ak ti už ani nepíše, tak nieste asi až taký dobrý kamaráti
ak by mal záujem bude sa okolo teba točiť a nie ti povie aby si mu napísala, no keketko sprostý, tak sa s babou nejedná........najdi si druhého !!! a vlastne kašli na to čas všetko napraví a pošle ti to čo ti sekne najlepšie........filip
vykasli sa na neho
SER NA TO. Neviem ako si na tom ty, ale ten čo som ho chcela ja bol proste nedozretý napriek tiež väčšiemu vekovému rozdielu, nevedel čo chcel, raz som to bola ja, potom (na moje prekvapenie) dokonca mladšie dievča odo mňa a javil záujem o obe. (Aspoň tak sa mi zdalo.) Takto som asi rok čakala či niečo urobí a hádaj čo? Neurobil. Proste sa na to vyser. Raz si nájdeš takého čo sa nebude len občas tváriť že ťa chce, ale stále. Čo sa nebude hanbiť pozdraviť ťa. To bohužiaľ musíš hľadať medzi trošku staršími a prirodzene, musíš tiež vyrásť. Lebo vek ich odradí aj keď nevidia dovnútra. Ale veď počkaj dva roky, 15 je taký prelom..
1. je to odveci
2. som na to alergicky
Druha rada : spytaj sa ho ci ta chce , ked ano tak sa tes a ked nie tak sa na to vyser lebo mas 13
alebo vyckaj casu, ako hus klasu a nebal tam starych chujov :d
(sorry dalej som sa nedostala)
Birdz,sklamal si ma!
A ako by to vyzeralo:,,Chodím s trinástkou." Ty by si bola za naivnú hlupaňu a on za alebo zúfalca a možno aj pedofila
Väčšiu cenu má pobiť sa o kabelku vo výpredaji
Prestaň to riešiť a ži!
Svet je plný iných chalanov a na jednom konkrétnom tvoj svet nestojí, aj keď to teraz cítiš ako najväčšiu a jedinú lásku tvojho života...
hlavne sa žiadnemu faganovi nevnucuj... ponižuješ sa tým
"keď niečo potrebuje, tak vždy povie, že mu mám napísať ja. "
wtf? bez ohľadu na vek a podobné pičoviny, čistá logika, keď niečo potrebujem tak napíšem ja... divný týpek.
anyways, bojuj, samozrejme, ale najprv sa zmier s prehrou a bojuj len tak pre srandu/zábavu, svoju aj jeho, nepokryte mu povedz že oňho bojuješ a obráť to na vtip, proste mu nechaj únikovú cestu brať to ako srandu, pokiaľ naozaj nemá záujem, a keď uvidíš že to dlho (mesiac až dva) berie ako srandu, tak to nechaj tak, lebo vtedy záujem očividne nemá. ak na to ale reaguje (aj keď len vrámci srandy) pozitívne, tak v tom pokračuj, lebo to znamená že to nie je, alebo časom nebude len vrámci srandy.
ale prvý krok je najdôležitejší, zmier sa s tým že to žiadny výsledok nebude mať a rob to len preto že ťa baví samotný proces.