od zaciatku prazdnin chodim na party a take akcie s jednym chalanom aj mi dal najavo ze sa mu pacim no potom sme sa dost pohadali a on bol na jednej party s inou kamoskou a odvtedy mi to pride tak ze som ja uz druhaj ked sme boli napoosledy ked sme b
Jediné čo som z tohto celého pochopil, lebo je to napísané tak prijebano, že ani oxfordský slovník mi nepomôže - nechceš vzťah. Tak čo sakra riešiš? Keď nechceš vzťah, tak sa na to vyser. Ak potrebuješ iba chodiaci vibrátor, takých nájdeš mnoho.
@nikolety23 to je námet ako do argentínskej telenovely,už len hacienda a služobníctvo chýba to či oňho bojovať či srať naňho musíš vedieť ty,nie my,ľudia,čo ťa ani nepoznáme
Drahá @nikolety23 , mal by som na Vás niekoľko otázok. Keď mi ich zodpoviete, celkom určite sa dostaneme k riešeniu tohoto problému.
1. Nepoznáte interpunkčné znamienka? Samozrejme, okrem chybne aplikovanej čiarky. Mal som dojem, že čítam nejaký rusínsky text.
2. Nechcete vzťah, nechce ho ani on, ale zároveň nechcete aby bol s inou? Smiem sa spýtať čo vlastne chcete?
3.Ako Vám dal najavo, že sa mu páčite?
4. Ste si istá , že o Vás stojí? ( nemyslím pri sexuálnom vzrušení)
5. Chcete aby o Vás bojoval? Očividne Vás ale má na háku, čo keby ste bojovali Vy oňho?
6. "opytam sa ho rovno -mam o teba bojovat si srat na to?" - bude najideálnejšie. A keď sa nespamätá, hoďte mu na hlavu, už toľko spomínaný, exkrement...
@nikolety23 no, lebo či chceš či nechceš aj tak to čo vznikne medzi dvoma ľuďmi je vždy vzťahom. Len záleží na tom aký pevný, a z tých slabých vznikajú zlé veci, pevné vzťahy potrebujú čas cez ktorý sa tvorí priateľstvo... moja skúsenosť.
Podla toho čo som čítal, tak ti na nom záleží. Vadí ti, že sa zaujíma o iné holky. Neviem ako ty, ale ja sa nezvyknem bozkávať s kadekým, takže by si si podla mna mala s ním ujasniť čo medzi vami je, prípadne čo chcete aby medzi vami bolo. Ty musíš vedieť, či s ním chceš byť alebo nie.
Tak keď nechceš vzťah, tak čo chceš?? Neklam samú seba že vzťah nechceš. A ak ho naozaj nechceš, tak fakt nechápem čo riešiš. Jasné, že chlapec pôjde za inou, takou čo vzťah chce a nebude na teba čakať donekonečna.
@4 inak podľa tej vety chceš vzťah abo si len žiarlivka jebnuta ale fakt nechceš vzťah ale je s tebou tak nema sa zaujimať o inu? ked nemate vzťah tak čo riešiš čo on robí? je free môže volať aj frajerovy ak si nejakého nájde.. -.-"
ja ked riesim otazku, ci sa snazit alebo nechat tak, mozem si vybrat aj to snazenie sa a v konecnom dosledku len lutujem, ze som to nenechala skor, nez som sa uplne sklamala...a to nie len co sa tyka vztahov.
taketo prosby o rady ohladom vztahu by som neradila ti sem davat pretoze ludia nic o tom nevedia a zvacsa vzdy reaguju na tu osobu ze vyser sa na nu /na nho a pod...to je podla mna vzdy min. takych90% rad ake tu dostanes co stoja podla mna za velke h...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
1. Nepoznáte interpunkčné znamienka? Samozrejme, okrem chybne aplikovanej čiarky. Mal som dojem, že čítam nejaký rusínsky text.
2. Nechcete vzťah, nechce ho ani on, ale zároveň nechcete aby bol s inou? Smiem sa spýtať čo vlastne chcete?
3.Ako Vám dal najavo, že sa mu páčite?
4. Ste si istá , že o Vás stojí? ( nemyslím pri sexuálnom vzrušení)
5. Chcete aby o Vás bojoval? Očividne Vás ale má na háku, čo keby ste bojovali Vy oňho?
6. "opytam sa ho rovno -mam o teba bojovat si srat na to?" - bude najideálnejšie. A keď sa nespamätá, hoďte mu na hlavu, už toľko spomínaný, exkrement...
toto je ďalší spôsob ako vznikajú zranenia na duši a iné zlé veci...
simple, ale vazne, no regrets
howgh
» webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%...
a ked nie, tak ako vravi @boxer161 mozme si aj zatrtkať
preco ma o teba bojovat, ked nechces vztah? a preco pises, ze je s tebou, ked spolu nie ste?