Pár mesiacov som chodil na Krav Maga, môžem len odporúčať. Naučíš sa tam veci dosť rýchlo, a ubrániš sa aj proti "neobyčajnému" človeku, napr. keď je ozbrojený...
@sleepealker9 aikido? Radím ti prečítať si môj blog » www.birdz.sk/webka/15matka14... a k zakladateľovi tejto diskusie:existuje viac typov BU určených k sebaobrane napr tie čo boli vyššie spomenuté.Ja osobne robím wing chun/wing tsun aj o ňom mám blog s názvom wing chun tak si skús prečítať.Wing chun môžem na sebaobranu len odporúčať je jednoduché a účinné...Prečítaj si blog a keď ťa bude zaujímať ešte viac nejakých konkretných otazok napíš TS-ku rada Ti odpoviem
@curtis132 Mozes aj to ale najprv si musi vystupit z auta ze mas podozrenie a musite prehladat cele auto , v putach ju odvedies dovnutra svinu a tam ju prehladas od hlavy po paty , nemam rad tychto paserakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A ked mas odhodlanie tak sa ubranis aj neobycajnemu cloveku
Wing tsun , Krav Maga , aikido .....
a k zakladateľovi tejto diskusie:existuje viac typov BU určených k sebaobrane napr tie čo boli vyššie spomenuté.Ja osobne robím wing chun/wing tsun aj o ňom mám blog s názvom wing chun tak si skús prečítať.Wing chun môžem na sebaobranu len odporúčať je jednoduché a účinné...Prečítaj si blog a keď ťa bude zaujímať ešte viac nejakých konkretných otazok napíš TS-ku rada Ti odpoviem
Nenecham predsa take bremeno na kolegoch ja som obetavy timovy hrac
Ked bude chciet odist tak este chvilu drz a povedz ze pockat madam este som si neni celkom isty ci tam nemate zbran