@bebekex áno ale nehovorí tam o všetkom čo je potrebné vediet...a taktiez to nehovori s pohladu dievcat ktore su panny, a take videjko naozaj u nas nie je lebo u nas je to este celkom tabu tema
a teda ked uz sme pri tom, nezabudni pls spomenut aj to, ze menstruacia je uplne normalna vec, za ktoru by sa zena nemala hanbit a ani o tom hovorit,
lebo reakcie mojho okolia boli tiez obcas take.ze fuj.. hnusne to je a krv a neviem co. pricom je to uplne prirodzena sucast zeny a je mi luto, ze este stale je vela takych dievcat, co ma voci tomu predsudky a celkovo nielen kalisky ale aj menstruaciu berie ako tabu
@autistik ake hlupe forum ?! ak vies niečo o planete a zaujimas sa o nu aspon trochu tak by si nepovedal ze je to hlupe !! vies ze žena za život spotrebuje okolo 11 000 kusov tamponov alebo vloziek ?! a vies kam to ide ?! do oceanov !! a kalísok je omnoho pohodlnejsi,praktickejsi a ekologickejsi....ale aha pockaj, čo ti o tom vobec viešk ked nie si zena...takže po prvé: menštruácia je úplne normálna vec o ktorej by sa zeny nemali báť hovorit , po druhe: si zena aby si sa do tejto debaty vobec zapajal ? po tretie: na slovensku sa o tom nehovori,ale keby si si pozrel zahranicny YT a tam videl kolko zien rozobera takú ,,hlúpu" tému, tak by si bol prekvapený !!
Ja ti tak úprimne poviem môj názor videí je veľa o všetkom ale napríklad na tieto "tabu" témy ako je trebárs menštruácia sú všetky len o tom že tam niekto sedí a čumí do kamery a rozpráva mi o tom čo som si predtým prečítala na 10tich stránkach a očividne mi to nepomohlo...keby reálne natočíš ako si ho tam dávaš možno by to zabralo (teda dobre asi by nebolo nič vidno ale nejako tak aby to bolo vidno no) a toto asi nemáš zrovna v pláne čiže chápeš čo tým chcem povedať...
@sianagirl245 ja to budem natacat z vlastnej skusenosti a fakt vela videi nie je natocenych ani po eng zo skusenosti dievcat ktore su panny takze si myslim ze to video vela dievcatam doda info kotre nevedeli
o mensturacnom kalisku som cital. je to vec co sa odpradavna pouzivala prirodzene. dnes je doba ze ludia si uvedomuju ze priemyselna revolucia a obchod nie vzdy prinasaju uplne zdrave produkty, a hladaju navrat k prirodnym sposobom. preto sa o takom kalisku da docitat vselikde na strankach o zdravi a dusi stale viac kedze sa pouzival v kulturach davno. ludia poznali aj viacere pozitivne vyznamy mesntruacie, krvi, tvorivu energiu zeny. zlepsuje rast urody. dodava silu, aj vo vztahu s muzom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a pokial viem, je ich viac
Aj ti nato kliknem keď ťa to podporí.
a teda ked uz sme pri tom, nezabudni pls spomenut aj to, ze menstruacia je uplne normalna vec, za ktoru by sa zena nemala hanbit a ani o tom hovorit,
lebo reakcie mojho okolia boli tiez obcas take.ze fuj.. hnusne to je a krv a neviem co. pricom je to uplne prirodzena sucast zeny a je mi luto, ze este stale je vela takych dievcat, co ma voci tomu predsudky a celkovo nielen kalisky ale aj menstruaciu berie ako tabu
vela zdaru