@supersayan - z Prahy (priamo aj s medzipristátím resp. prestupom v Madride, Londýne), z Luxembourgu (cez Amsterdam aj Paríž)... do New Yorku, 1x do Washingtonu (potom reg. lety), Los Angeles cez Londýn... ceny sa pohybovali cca okolo 700 - 1300€ , transatl. let Boeingom 747 resp. 767, pohoda, len troška nuda (cca 8-15h.) neviem, čo ešte by ťa zaujímalo...
letela som z viedne do lonydna, odtial do NY a odtial do richmondu. stalo ma to tusim 19 000 sk este vtedy naspat ta ista trasa. lcestovanie dokopy mi zabralo vacsiu cast dna ak ratam aj casovy posun plus cakanie na letiskach a prestupy s letami. najdlhsi let bol londyn ny - 7 hodin, som bola unudena na smrt bola som v state virginia, mesto richmond. uplne super, vratila by som sa kazda krajina ma svoje plusy a minusy a USA nie je vynimka a tych zazitkov a pocitov je dost vela. ale prevladaju pozitivne.
Vieden - (prestup) Pariz - New York - JFK, Air France-biznis, asi 80. tis. na staru menu. Priblizne 12 hodin letu. Dve hodiny pred odletom minipanika na letisku vo Viedni, najvacsia panika na Kennedyho letisku, 4 hodiny pred odletom.
asi 800 eur, letela som z Rzesova do Varšavy a odtiaľ do Chicaga, bola som v Chicagu, NY a Clevelande, a zážitky? úžasné, aj keď samozrejme že v usa je dosť zlých vecí, ale vrátila by som sa určite
naša rodina vyhrala cez prázdniny zájazd do tennessee. bolo to pre piatich a zdá sa mi že letenky stáli pre všetkých tam a späť 2 500 €... príroda nádhera ale aké ceny fuuu denný lístok pre rodinu do disney landu bol 1000€ no ale boli sme na floridsých plážach a v newyourku. poviem vám že som rada že žijem v europe. majú tam všetko jedlo nechutne nasladlé. a v normálnej reštaurácií nekúpite čistú nesladenú minerálku. ešte aj hamburger tam je mierne sladký aj šunka aj hranolky. a ako tak najlacnejšia bunda ktorú som v obchode videla bola asi za 50libier ... nenormálne drahé ale bolo mi tam super. najviac sa mi tam páčilo surfovanie. a cesta trvala asi 15 hodín.
Ja som bola v Canade asi 3 krat už ..Vacsinou chodievam Vieden-Budapest-neviem co -Toronto
.-----
Najskor som tam chodila za sesterkou ale potom som sla aj na cely rok tam sa aj ucit a fajne bolo lET bol hrozne dlhy ..Ale same fastfoody ,kraviny ,tucny ludia su tam ..Som hrdá že som s Europy .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
je este stale
ten je taky cestovatel
Takže leteli tam sme leteli z Budapešti do Londýna a z Londýna do Newarku, naspäť to bolo z Newarku do Amsterdamu a z Amsterdamu do Budapešti.
Boli sme v Tom´s River a New Yorku..
A k pocitom ti poviem len toľko, že USA je najlepšia krajina na svete.
Viem, že som to tak blbo napísal, ale nechce sa mi tu momentálne rozpisovať.
priamy let Ferihegy, Budapest - JFK, New York
let skvely, pobyt skvele, NY skvely, vsetko skvele!
Z Viedne do NY. Bez prestupu. Letenka tuším 800€.
Nekecaj a plávaj
ále, tuto by sa dali nájsť aj relatívne lacné letenky tak to možno prekonám
» www.flyniki.com/en/book/flight....
.-----
Najskor som tam chodila za sesterkou ale potom som sla aj na cely rok tam sa aj ucit a fajne bolo lET bol hrozne dlhy ..Ale same fastfoody ,kraviny ,tucny ludia su tam ..Som hrdá že som s Europy .)