takze zacnem asi tym ze mam 15 rokov...minuly rok v lete som bola opita a rodicia mi to zistili...mala som cele prazdniny zaracha nemala som telefon atd...aaa prvy prazdninovy den toto leto sa to zopakovalo...ale bola som doma len tyden..a teraz v piatok
nie nadarmo sa vravi za chyby sa plati. Takze sa musis len poucit a to bud rada, ze to neskoncilo aj horsie. .... Skor by som ti odporucil, racsej nepi ako pi aby ti to zasa rodicia nezistili. vsak po 18tke uz mozes a to je za par rokov. nic tym nestratis
sucitim s tebou, nabuduce si davaj vacsi pozor kedy, kde a kolko toho vypijes lebo ak nezvazis dobre situaciu a prezenies to v nespravnom case (napr rodicia su doma amozu to kludne zistit) tak nasledky nenechaju na seba cakat
zahraj im divadlo ze ta to velmi mrzi a ze to viac nespravis alebo nieco take, nic ine ma nenapada..a fakt davaj pozor nabuduce
To je pekne, ze ta to mrzi... Ale ja byt tvojim rodicom, tak by som ti dala zaracha na dalsi mesiac. Sklamala si ich dvakrat, odpustili ti a ty to spravis do tretice? Komu neni rady, tomu neni pomoci.
skus si dat sama nejaky trest, prijd ospravedln sa a povedz ze zato ze si zas bola hlupa a nerespektovala ich upozornenia,im s niecim pomozes,resp. sa vzdas niecoho.
Proste musia vidiet,ze ta to mrzi a aspon sa pokus nezopakovat to,bud silnejsia osonost a nenechaj sa tak lahko ovplyvnovat partiou.
Akože ja som sa tiež nadrela a to bolo peklo! Počas 13 mesiacov som chodila zo školy, do školy, každý piatok na umeleckú a viac nikde. Doslova. Ale potom.... neviem, čo sa stalo, jednoducho to akosi vyprchalo. Hoci je pravda, že viac som to nespravila, lebo som zistila, že mi to za to nestojí, myslím, že to bolo dosť kruté od mojich starých, že to spravili, ale svojím spôsobom to účel splnilo.
No a to, že ty si to urobila dvakrát svedčí asi o tom, že prvý raz si hnev rodičov nebrala vážne a preto ťa teraz pekne trestajú
Tolko razy som bol napity jak delo a nikdz ma v takom stave nenacapali a to len preto ze pijem v noci a rano ked pridem uz som ako tak triezvy, alebo este spia a ja idem spat tiez cez den sa ti to nevyplati.
to sa ti podarilo bejby.. druhy krat si slapla do toho isteho hovna, congratulation ked dakedy zas budes mat chut spomen si na fotrovcov ako na teba kricia a davaju ti zaracha, beru mobil a uvedom si ci ti to stoji zato
alkohol je metla ludstva a nepriatel preto s nim treba bojovat preto kto nepije je zbabelec ale nie no vazne neco pijes v tomto veku nepoviem raz zacas si skocit na nejaky drink alebo pivo v tvojom veku ale chlastat so nemoty a potom mat este z toho problemy?? stoji ti to vobec zato tych par hodin radosti a potom dva mesiace zaracha plus nedovera rodicov?? Ja si uz mozem dovolit pit kolko chcem ale aj tak moc nepijem pivo a sem tam nejake to tvrde naco zbytocne minat peniaze
Týmto asi prešiel každý z nás ... Až budeš staršia, nebude sa ti to stávať, nebudeš si chcieť urobiť hanbu a dávať sa do kolien asi nemá veľký zmysel ... snáď 1-2x do roka, alebo10-20x do mesiaca? ...
noo viem ake to je,ked rodicia robia problemy,ale fakt si treba davat pozor..ja pijem stale aj ked som im slubila uz neviem kolkokrat,ze to bolo naposledy zatial sa drzim uz 3 mesiace mi nato nedosli nooo...moji rodicia su taky,že mi robia problemy,potom si poplacem a pustia ma von..ale napriklad teraz uz viem,ze by to bolo naposledy u mna co by mi to odpustili tak ti drzim palce aby to tka nebolo aj s tebou trpezlivost ma svoje hranice no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
zahraj im divadlo ze ta to velmi mrzi a ze to viac nespravis alebo nieco take, nic ine ma nenapada..a fakt davaj pozor nabuduce
Pi s mierou a tak aby ta nevideli
Proste musia vidiet,ze ta to mrzi a aspon sa pokus nezopakovat to,bud silnejsia osonost a nenechaj sa tak lahko ovplyvnovat partiou.
Alkohol byva nebezpecny!vlastna skusenost...
No a to, že ty si to urobila dvakrát svedčí asi o tom, že prvý raz si hnev rodičov nebrala vážne a preto ťa teraz pekne trestajú
Hej mrzelo? Tak prečo si to spravila znova?
Nie nemrzelo? Zaslúžiš si trest, aký si dostala.
Ak su to bigotni krestania tak bez sance
Alebo ak chceš menej radikálne riešenie a ako vravíš, chceš aby ťa pochopili tak ožer aj ich a je hotovo ...
Alebo sa proste spi do takého stavu, že ti bude jedno, čo si myslia rodičia ...
Alebo, ak sa chceŠ silou mocou ospravedlňovať, tak sa opi ešte aspoň tak 20krát, nech to stojí za to ...
A keď ti odpustia ..... ..... ..... Tak to musíš osláviť, Ožer sa!