ahojte prosim vas nemate nejake rychle a učinne typy na velmi neprijemnu bolesť hrdla a kašel? tabletky si už nestiham isť kupiť a doma žiadne nemam tak prosim vas o akekolvek rady... chcem byť v pohode
@ps102 ano ano pomohli ste mi vsetci dufam, uz som kloktala aj vyplachovala... och strasne takto na leto a cez vikend dva festivaly v kazdom pripade dakujem krasne vsetkym za rady
1. kloktat so solou
2. das si do ust cesnak a pomaly nahryzas a jes (ano, nemusi to byt pre kazdeho. Cim viac cesnak rozzujes tym je ucinnejsi)
3. Pozujes 3-4 klinceky (strpne ti jazyk lebo je to lokalne analgetikum, stipe to celkom, ale dezinfikuje hrdlo a pekne po tom vonia z ust)
4. Lyzicka medu
5. Skoricovy caj s klincekmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja som tiez teraz chora a hento my pomohlo .
2. das si do ust cesnak a pomaly nahryzas a jes (ano, nemusi to byt pre kazdeho. Cim viac cesnak rozzujes tym je ucinnejsi)
3. Pozujes 3-4 klinceky (strpne ti jazyk lebo je to lokalne analgetikum, stipe to celkom, ale dezinfikuje hrdlo a pekne po tom vonia z ust)
4. Lyzicka medu
5. Skoricovy caj s klincekmi