caute...mal som asi 5x sex s mojou holkou prvy krat to volo bez kondomu ale tych prvych 10 minut potom som si ho nasadil ostatne boli vsetko s kondomom a stale pri dokonceni som ho znej vytaihol ...no moja holka sa stazuje ze ju casto boli v podbrusku a m
Nespoľahlivé tehotenské príznaky predstavujú zmeny celkového zdravotného stavu, ako nevoľnosť, zvracanie, poruchy chuti do jedla (napr. abnormná chuť do jedla) alebo závrat.
Pravdepodobné tehotenské príznaky sú zmeny genitálnych orgánov, ako vynechanie mesačného krváciania (amenorea), zväčšenie maternice a prsných žliaz alebo zvýšená pigmentácia prsníkového dvorčeka prsnej bradavky.
Spoľahlivé tehotenské príznaky vychádzajú priamo od dieťaťa samého, ako detské ozvy srdca, pohyby plodu alebo už veľmi skoro počas tehotenstva zvýšenie bazálnej teploty hormonálnymi zmenami.
Osobitosti 1. mesiaca
Telesné osobitosti:
Prvým skutočne príjemným symptómom tehotenstva je vynechanie mesačného krváciania.
Veľa žien hovorí o zmene pŕs. Stávajú sa citlivými a ženy ich cítia ako ťažké a plné, hlavne tie, ktoré takéto zmeny pociťujú pravidelne v 3. týždni cyklu.
Môže sa objaviť zvýšená únava.
V prvých mesiacov často dochádza k zvýšenému nutkaniu na močenie, ktoré je vyvolávané hormonálnymi zmenami.
Keď vravíš, že si do nej strkal aj bez kondomu, môže to byť príznak nejakej pohlavnej choroby- napr. trichomoniázy... Alebo má len prechladené močové cesty alebo vaječníky... Každopádne, mala by ísť k lekárovi... A ako príznaky tehotenstva mi to neprídu...
...ked je test pozitivny, moze klamat - to preto lebo vylucene hormony nemusia byt vylucene koli oplodneniu. V takomto pripade keby vysiel pozitivny, treba navstivit gynekologa.
Avsak ked je test negativny, tak ziadne hormonalne zmeny nezaznamenal, cize tehotna byt nemoze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Pravdepodobné tehotenské príznaky sú zmeny genitálnych orgánov, ako vynechanie mesačného krváciania (amenorea), zväčšenie maternice a prsných žliaz alebo zvýšená pigmentácia prsníkového dvorčeka prsnej bradavky.
Spoľahlivé tehotenské príznaky vychádzajú priamo od dieťaťa samého, ako detské ozvy srdca, pohyby plodu alebo už veľmi skoro počas tehotenstva zvýšenie bazálnej teploty hormonálnymi zmenami.
Osobitosti 1. mesiaca
Telesné osobitosti:
Prvým skutočne príjemným symptómom tehotenstva je vynechanie mesačného krváciania.
Veľa žien hovorí o zmene pŕs. Stávajú sa citlivými a ženy ich cítia ako ťažké a plné, hlavne tie, ktoré takéto zmeny pociťujú pravidelne v 3. týždni cyklu.
Môže sa objaviť zvýšená únava.
V prvých mesiacov často dochádza k zvýšenému nutkaniu na močenie, ktoré je vyvolávané hormonálnymi zmenami.
Nevoľnosť, nutkanie na zvracanie a zvracanie.
Prudký hlad alebo nechuť na určité jedlá,
Zápcha a nadýmanie.
@1 Fuj, radšej menzes, než tie svinstvá. Tým musí byť ešte horšie než pri menzese, takže trt „príjemné“.
Avsak ked je test negativny, tak ziadne hormonalne zmeny nezaznamenal, cize tehotna byt nemoze