môžeš byť prechladnutá...alebo ťa zatlo, niečo ti vyskočilo, preskočilo a pod...ale my tu na bz nie sme väčšinou lekári, ani nevieme, ako to vyzerá, ani nepoznáme, čo si robila a z čoho to môže byť. skús sa spýtať na nejakom zdravotníckom fóre, niekde kde ti poradia rýchlejšie a odbornejšie ako my. lebo tu ti buď niekto vynadá, alebo ťa pošle k lekárovi, alebo ti vyhubuje, že strašne sa píše bez t.
ale normalne dobre je skusit masera, ale muza silneho ktory dokaze cloveka aj napravit a nie len hladkat. pripadne su aj rozne kremy na krize treba skusit ci pomoze niektory.
ja som mala take chrbtobolave obdobie, bodava bolest alebo take nieco, nejak to preslo ale seriozne som sa zacinala bat keby ze to prislo zas tak idem k lekarke, ale aj teraz napr. som zvedava preco to bolo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale normalne dobre je skusit masera, ale muza silneho ktory dokaze cloveka aj napravit a nie len hladkat. pripadne su aj rozne kremy na krize treba skusit ci pomoze niektory.
Ale on nie je antobirdzacky, to je len ozrejmujucosituacny
Najlahsie budes mat ak pojdes ku ortopedovi, pripadne neuro(zalezi co to je), lebo ak ta to boli sama to urcite nevyriesis