Chceli by ste si na niekom vybit zlost?Takym sposobom, že mu budete sposobovat bolest alebo psychicku traumu..Ked ano akym sposobom?U mna je to samozrejmé ja by som tolko ludi utyrala
Občas by som sa chcela zdvojiť a fyzicky týrať svoju kópiu..Spôsoby radšej neuvádzam (ešte vždy sa nájdu naivky, ktoré ma nepovažujú za mladistvú úchyláčku s násilníckymi sklonmi).
no vibil by som si niekdy na niekom zlost,nwm ale mozno by ho aj zabil. neviem sa v takych veciach ovladat. staci ring alebo motylik a zabava sa moze zacat.
Áno + by som chcela niekoho zničiť čarami, ale jedine tak, aby sa o tom nevedelo, že v tom mám prsty ja a najmä aby sa to neobrátilo proti mne. A úplne najlepšie by bolo, keby sa jej všetko vypomstilo len tak. Teda ani nie, že vypomstilo, ale proste nejak aby mala nešťastie, nezaujímajú ma nejaké odtrhnuté hlavy, ale psychicky aby bola na dne dlhodobo. Prípadne keby som ju mala psychicky utýrať k šialenstvu (tiež tak, aby sa nezdalo, že ja v tom mám prsty, aby to nebolo považované za šikanu alebo tak, proste len ju utýrať tým, čo je v nej samej, pričom ja by som pri tom nemusela byť ani trochu zlá, proste aby sa sama utýrala a ja som sa v tom mohla vyžívať, neviem to takto vysvetliť. , ale na to je už, žiaľ, neskoro. Keby som to všetko vedela skôr... : /
nic rychle..dorezat niekomu tvar ziletkou,vrtackou do oka klince pomalicky zabijat kladivom do hlavy,odlamovat nechty pomalicky trhat mihalnice,rezat a solit, dalej uz nemozem to je moc zvrhle..
a potom tyrat ako tyrat nie kruto a nie z pomsty len tak sa hrat
@krutafunebracka ominic Fabre - Krasny netvor alebo ako sa zbavit zeny celkom fajn kniha
k teme: v sexe ano, inak ani moc nie. maximalne ked ma niekto vazne moc naserie vtedy uplne temno a problem sa ovladat ale ovladam sa. neuznavam tyranie. je to ubohe podla mna.
Na základnej bola jedna baba...a ja som sa vtedy kamarátila s takými 3 babami,....a vždy ked sme ju videli na chodbe a prechádzali sme okolo nej povedali sme napr. "blondina", "špata", "bosorka" a podobne ....akože bola to fest sranda ale potom nám jej už bolo ľúto tak sme prestali...iba jedna kamoška v tom stále pokračovala a raz do nej dokonca hodila topánku a teraz sú z nich kamošky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
na
a potom tyrat ako tyrat nie kruto a nie z pomsty len tak sa hrat
k teme: v sexe ano, inak ani moc nie. maximalne ked ma niekto vazne moc naserie vtedy uplne temno a problem sa ovladat ale ovladam sa. neuznavam tyranie. je to ubohe podla mna.
» www.innerdepravity.com/pages/cut01.htm...
» www.innerdepravity.com/pages/glass01.h...
Plus pár mojich vychytávok, na ktoré Morgue ešte neprišiel