o ľahkých ženách? no ja tak rozmýšľam, že prečo to robia. teda jasne, pre peniaze.
ale ak by nechceli stratiť samé seba a nechceli sa cítiť nejaké špinavé, tak sa dajú nájsť aj iné zamestnania, iné spôsoby.
podľa mňa sú také ženy veľmi nešťastné a opustené, chceli by mať aj vlastný život, vlastnú rodinu, ale asi nevedia z toho kola von. dokonca som čítala, že mnohé z nich drogujú, aby vlastne dokázali s takým životom žiť.
lahke zeny? na jednej strane odsuzdujem, na druhej neviem..je to ich vec.. akoze vadi mi ked stoja pod mojim barakom a o jednej v noci sa hadaju s pasakom:/ ...mam chut vrazdit!
ale inak.. podla mna to nerobia dobrovolne, keby mali na vyber urcite si to nevyberu... takze suhlas s @5
@9 nie ja idem maximalne zo stanice najkratsou cestou domov... ked som mala 14 (!!!) zastavil pri mne jeden a ja nic, idem dalej... trosku pridal a zase zastavil a potom stiahol okienko a sa spytal ci pracujem s dievcatami pri poste
a raz za 5 minut pri mne zastavilo 5 aut... ak ma raz nejaky odmietnuty chudak nezabije, tak na mna skocia tie prostitutky ze im beriem zakaznikov
pokial by to bol zivel, tak urcite ano ...samozrejme nic fetujuce z vypadoviek...
a o lahkych zenach si myslim, ze neviem co si mam mysliet... poznam pipku co to robila kvoli drogam a skoncila ako skoncila...ale viem ze vsetky take niesu...naozaj neviem co si mam mysliet okrem klasickeho K*****YYYYYYY
@12 ja by som teda radšej šla autobusom alebo dlhšou cestou než sa motať medzi nejakými "pouličnými slečnami" a nemôžeš vedieť, či ťa nejaký ich pasák neschmatne a nespraví z teba jednu z nich.
tzv. predajná láska je veľmi dôležitá, ale len málokto chápe jej význam
nevidím nič zlé alebo nemorálne na otvorenej prostitúcii (ak opomeniem choroby)
nie je do čoho pichnúť, tak hybaj do bordelu
lepšie ako znásilniť teenagerku
oveľa horšia je skrytá prostitúcia - ked sa nejaká pi*a niekam proste pretrtká, alebo ked trtkáva s chlapom kvôli sociálnemu postaveniu, stačí aj ked nepoberá peniaze priamo ale necháva sa vydržiavať darmi a pod.
sex som už nemal "celú večnosť" a keďže jediná alternatíva sexu zadarmo je s ožratou teenagerkou z disco a táto alternatíva sa mi protivý, tak začínam uvažovať o tejto možnosti...
Ci pana ja nechápem takých ľudí, ktorý si kupujú sexuálny zážitok za peniaze. Ako jasné musí byť aj taká práca veď najstaršie remeslo ale neviem si predstaviť, žeby som si ja niekoho kúpila.. alebo žeby si mňa kupovali. fuj hnus.. :/ nikdy!
Človek sa v živote dostáva do rôznych situácií, keď mu neostáva nič iné... Ale ja by som to NIKDY nerobila. Proste je to niečo, čomu sa stránim.
Sex je niečo, v čom musí byť cit (sex sám o sebe je len o uspokojenie pudov).. ak chcem city, tak mám na mysli skôr milovanie..
a k tej otazke "Co si myslite o lahkych zenach" ...O tych co stoja na uliui, tu povedane bolo - @5 . Skor je to ubohe,ako smiesne...Nie je dobre hned ich za to usudzovat myslienkami typu "Kurva sama si to moze, kde si preflakala vsetky peniaze" a podobne..Lebo nie kazda si za to moze sama.Urcite existuje kopa takych,ktore su zufale, nemaju peniaze na jedlo,alebo uz na tie dorgy - to je ich problem toto no ,ale zas ako sa k drogam dostali?..To by bolo na vela polemizovania..
Skor ma stvu tie "kurvicky"..napriklad v skole, v meste....Krpate,nedozrete,zmachlene a hraju sa na neviem co..Kks ked ich vidim hlavne v piatok ak raz za cas idem do mesta,mam chut chytit to,tahat to za sebou k fontane,smarit to tam, nech sa jje zmyje ten make up a nech vytriezvie a poslat to domov dozriet...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ale ak by nechceli stratiť samé seba a nechceli sa cítiť nejaké špinavé, tak sa dajú nájsť aj iné zamestnania, iné spôsoby.
podľa mňa sú také ženy veľmi nešťastné a opustené, chceli by mať aj vlastný život, vlastnú rodinu, ale asi nevedia z toho kola von. dokonca som čítala, že mnohé z nich drogujú, aby vlastne dokázali s takým životom žiť.
ale inak.. podla mna to nerobia dobrovolne, keby mali na vyber urcite si to nevyberu... takze suhlas s @5
a raz za 5 minut pri mne zastavilo 5 aut... ak ma raz nejaky odmietnuty chudak nezabije, tak na mna skocia tie prostitutky ze im beriem zakaznikov
a o lahkych zenach si myslim, ze neviem co si mam mysliet... poznam pipku co to robila kvoli drogam a skoncila ako skoncila...ale viem ze vsetky take niesu...naozaj neviem co si mam mysliet okrem klasickeho K*****YYYYYYY
nevidím nič zlé alebo nemorálne na otvorenej prostitúcii (ak opomeniem choroby)
nie je do čoho pichnúť, tak hybaj do bordelu
lepšie ako znásilniť teenagerku
oveľa horšia je skrytá prostitúcia - ked sa nejaká pi*a niekam proste pretrtká, alebo ked trtkáva s chlapom kvôli sociálnemu postaveniu, stačí aj ked nepoberá peniaze priamo ale necháva sa vydržiavať darmi a pod.
Sex je niečo, v čom musí byť cit (sex sám o sebe je len o uspokojenie pudov).. ak chcem city, tak mám na mysli skôr milovanie..
Ale nechcem odbočovať od témy...
Skor ma stvu tie "kurvicky"..napriklad v skole, v meste....Krpate,nedozrete,zmachlene a hraju sa na neviem co..Kks ked ich vidim hlavne v piatok ak raz za cas idem do mesta,mam chut chytit to,tahat to za sebou k fontane,smarit to tam, nech sa jje zmyje ten make up a nech vytriezvie a poslat to domov dozriet...
Alebo v skole par takych vtierok..no fuj
kurva je v podstate čestný človek. rovno povie koľko za čo chce a je to bez pi*ovín (4play).