Jedná sa o to že všetky politické strany sú závislé na bohatých mecenášoch a takto by bola strana financovaná ľudmi. Aby pracovala pre ľudí. Nemusela by sa tak viazať na žiadnych podporovateľov v pozadí.
@cos45 Jedná sa o to že všetky politické strany sú závislé na bohatých mecenášoch a takto by bola strana financovaná ľudmi. Aby pracovala pre ľudí. Nemusela by sa tak viazať na žiadnych podporovateľov v pozadí.
Keby naozaj chcela robit dobre veci tak asi ano no sak aj tak vsetci zlodeji co sa tam predvadzaju v parlamente a vsade mozne co su poslanci,starostovia a podobne ziju z penazi od ludi a pre ludi nerobia nic dobre
Ak by som fakt súhlasila so všetkým, čo tá strana predstavuje, mala dostatok peňazí a vedomosť, že tie peniaze sú potrebné a reálne pôjdu tam, kam majú, tak áno. Ale celé to znie príliš utopicky.
jedine v prípade, že by som bol členom a príspevok by bol členské. Inak je absolútna somarina dávať nejakej strane čo i len jeden cent. Najmä ak všetky parazitujú na príspevku od štátu, čo je podľa mňa čisté zlodejstvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nech ta pol.strana podpori nas