ked som bola mladsia tak som casto chodievala vonku s ludmi z netu, niekedy som o nich nevedela vobec nic.. ale nemala som ziadnu zlu skusenost, boli to normalni a mili ludia.
Von, niekde na verejnosť medzi ľudí...hej, prečo nie.
Na tom nie je nič strašné si myslím...prinajhoršom ak mi tá osoba dobre nesadne, tak sa s ňou už viac nestretnem a hotovo...
@atropabelladona rovnako .. cely zivot od malicka, vsetkych priatelov mam prakticky skrz rozne fora/diskusie a pod. .. a spoznal som velmi skvelych ludi.
Ja by som nešla aj keby je to niekde medzi ľudi do spoločnosti, predsa len je to net a moze to byt niekto úplne iný ..... V mojom veku ale isto nie, mozno keby som staršia
@mickeymouse010 ja ked som bol v Tvojom veku som siel z BA vlakom do Kosic za takouto kamoskou .. skoro rano na vlak, v KE ma cakala aj s mamou pokecal som s jej mamou snad viac nez s nou a potom sme mali klud 2 hodinky pekneho dna a zase hajde pol dna domov
Ja neviem co si kazdy mysli, ze by hned niekto znasilnoval a unasal a vrazdil a neviem co .. na co znasilnovat ked za 30Eur mam kompletnu sluzbu niekde tu za rohom , vrazdit sa tiez neoplati, robit bordel, umyvat to po sebe .. no mozem to kaslat ..a to uz nehovorim o unasani niekoho .. co som charita, aby som niekoho unasal? Vsak to musim zabezpecit dopravu, nejake uskladnenie tej osoby, nehovoriac o strave a hygiene .. to viac na tom prerobim nez zarobim
áno, neni problem pre mna vsak idem toho cloveka spoznať tak keby viem o nom vsetko to by nebolo ono a ked by som si s tym clovekom nesadol tak nevidim problem ukonciť konverzaciu alebo take niečo..
ano, aj som to uz viackrat urobila a vzdy som ciastocne lutovala a ciastocne som bola rada...ako s kazdym clovekom...ale uz nechcem velmi stretavat cudzich ludi, lebo nie som na seba uz taka hrda a ko v casoch, ked som sa stretavala s ludmi z netu.
S mojím terajším priateľom sme si písali na nete asi 4 dni, tak strašne sme si rozumeli písali dlhočizné správy , jeho názory sa mi páčili boli také ako moje, smiala som sa pri ňom na fotke to bol sympaťák a tak sme sa nejak dohodli že sa pôjdeme prejsť a neskor sme sa dali dokopy
Ináč nestretávam sa takto, ale nejaký tušák som mala, že bolo fajn tak som dala na pocity
@lawey veď práve toto
dnes v lidli som sa pustila do reči s neznámym čechom mohol mať tak okolo 20 a mal trochu vypité, keď sme vyšli z obchodu pýtal moje číslo, ja som rozmýšľala či dať či nie, ale nakoniec som dala a povedal že pôjdeme niekedy na pizzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Na tom nie je nič strašné si myslím...prinajhoršom ak mi tá osoba dobre nesadne, tak sa s ňou už viac nestretnem a hotovo...
No je možné, že by to bolo len veľmi krátke stretnutie
ale rozmýšľam že už by som asi tak nešla
nejde tu o to že sa bojím osoby, ale skôr že sa obávam že sa budem nudiť
a samozrejme že by som bol schopný, neviem prečo by som nemal byť.
Ináč nestretávam sa takto, ale nejaký tušák som mala, že bolo fajn tak som dala na pocity
ale určite by som na stretko musel mať nejaký podnet (človek ma zaujíma, niečo treba poriešiť a tak.)
dnes v lidli som sa pustila do reči s neznámym čechom mohol mať tak okolo 20 a mal trochu vypité, keď sme vyšli z obchodu pýtal moje číslo, ja som rozmýšľala či dať či nie, ale nakoniec som dala a povedal že pôjdeme niekedy na pizzu
@patuskoo ti jebe