nie, lebo nechápem, prečo by mali mať bežní useri privilégium zasahovať do iného rovnako bežného usera. hlavne, keď by určite takúto možnosť nevedeli používať. toto je proste privilégium a hlavne zodpovednosť vyššie postavenej osoby a každý z nás by sa mal starať o svoje vlastné konto.
@johnyseek pozrite sa na to z tejtio strany. i azet ma napr. taky ban, ak niekto si vytvori fake ucet a zacne pytat hesla, vydavat sa za admina alebo za vyssiu osobu podielanej na portali, tak dostane trvaly ban.
urcite by kazdy ocenil, keby ban bol opravneny a ziskani za ucelom vytvorenia fake uctu ktorym sa snazi docielit svoju demenciu, spam ci shizofreniu.
@15 to keď mám preukázateľne dva účty, pričom na jednom (teda vlastne oboch) pridávam obsah, ktorý ostatných obťažuje a nezaujíma, dostanem ban? Na oba? Doriti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Však by si založili nový nick a ban na IP tiež nič nerieši, veľa ľudí ma dynamickú adresu a ak aj nie, je kopa programov, ktorými sa dá IP zmeniť.
Kto robí "blbosti" a baví ho to, ten by si našiel cestu aby tu mohol byť aj naďalej aj keby dostal ban.
@johnyseek pozrite sa na to z tejtio strany. i azet ma napr. taky ban, ak niekto si vytvori fake ucet a zacne pytat hesla, vydavat sa za admina alebo za vyssiu osobu podielanej na portali, tak dostane trvaly ban.
urcite by kazdy ocenil, keby ban bol opravneny a ziskani za ucelom vytvorenia fake uctu ktorym sa snazi docielit svoju demenciu, spam ci shizofreniu.
A skloňuješ ako google translator.