no uz len s cechmi sa dpajat... je mi na grc z cechov..
jednoznacne vystupit z eu a byt sam sebe panom, a nie ako tersz, ze btusel si piskne a slovac musi prestat chovat kravy...
sme sebestacna krajina
všetky krajny určite nie, s ruskom by som nikdy v živote nechcela mať nič spoločné. ale česko a slovensko určite hej. teda ja sa na to ani nepozrám tak, že by sa niekedy niečo rozdelilo, Praha je moja matička domovina, mohli by sme ten vzťah trošku sformálniť už
ja by som sa radsej spojil s Polskom....a spolu by sme boli stredoeuropska velmoc No. 1....cesi by slovensku moc nepomohli, oni moc ako slovania ani nerozmyslaju, skor by sa mali spojit s Rakuskom....a k Madarsku by som odsuhlasil sa pripojit len vtedy, ak by prebehla nasilna slovakizacia madarskeho obyvatelstva s trstenicou
@1@ps102 Nuovo Rímska Ríša Národa Nemeckého - nvm však neco takého, vzdialene podobného, ted je, EU, len zle vedená, abo zle (ne)využíva nástroje..
resp. vobec nemá všetky potrebné "páky
tusim ze slovanska unia uz existuje, len sa vola panslovanska... len funguje formou obcianskych zdruzeni...
ale samozrejme ze uz z historie je jasne ze tak velky stat nemoze fungovat...
skor som zastanca vseslovanskej vzajomnosti...
@ps102
momentalne hram taku hru » esimsecura.com/lan.40774/... a cesko je podstatne slabsie ako slovensko. slovaci brania cechov lebo poliaci ich napadli. ak ma niekto chut si zahrat politicko vojnovu strategicku hru pridajte sa k 400 hracom slovenska a 15 000 hracom z celeho sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ja som za obnovenie Rakúsko-Uhorska.
Úplne najlepšia by však bola nová Rímska ríša.
Berluscnoni by bol cisár. Ten by ukázal barbarom z východu aj spoza oceánu silu Európy!
jednoznacne vystupit z eu a byt sam sebe panom, a nie ako tersz, ze btusel si piskne a slovac musi prestat chovat kravy...
sme sebestacna krajina
to čo nás o chvíľu čaká, by bolo pre nás aj tak zbytočné...
som za spojenie s čr. a kľudne aj s ostatnými slovanmi. a ešte by sme mohli vystúpiť z EU.
resp. vobec nemá všetky potrebné "páky
..ale to je na dlhšie
Ale Československo nie. Aj Slovenskí cigáni lepší ako Česi...
však ale Maďari nepatria medzi slovanke národy:
» sk.wikipedia.org/wiki/Slovania...
ty si to myslel asi inak, nie že Madari su slovanský národ,
berem spät ja som sa držala otázky položenej
no aspon by sme mali vacsie uzemie
ale samozrejme ze uz z historie je jasne ze tak velky stat nemoze fungovat...
skor som zastanca vseslovanskej vzajomnosti...
momentalne hram taku hru » esimsecura.com/lan.40774/... a cesko je podstatne slabsie ako slovensko. slovaci brania cechov lebo poliaci ich napadli. ak ma niekto chut si zahrat politicko vojnovu strategicku hru pridajte sa k 400 hracom slovenska a 15 000 hracom z celeho sveta