Pri miernom pobehnuti ma zabolelo v litku. Vlani som to mal na ľavej nohe, teraz práva. Skôr som myslel že kŕč ale boli to už týždeň. Vlani mesiac. Doktor nevie. Ma niekto podobné niečo?
Ak je to len lýtko, tak je to v poho. Ale ak ťa v poslednej dobe napr. bolelo aj hrdlo abo si mal trebárs krvavé sople, môže to byť žltačka, resp. tetanus
@kakofonicka Ja som to napríklad dlhšie nevedel až kým mi kamoška nepovedala, že to berie. Akože poznal som xanax a lexaurin ale o neurole som sa dozvedel fakt len nedávno a ešte aj o Stilnoxe.
@kaiserchief1@pubertslatinocelny to len u nas boli vtipky, ked bol niekto nervozny, ze sme mu vzdy povedali ze daj si diazepan alebo neurol? stilnox som aj ja iba vdaka B objavila, ale xanax a neurol som povazovala za take topky, co pozna kazdy
@bobelino Skús si prečítať fóra od užívateľa menom Christiano_301 a pochopíš
A nie, nemala som ten problém, ale mňa zas zo dva razy aj mesiac bolelo na hrudi, akoby rebro. Nebolo to to, čo mávam často (pricviknutý nerv) ale iná bolesť a inde. Dosť ma to bolelo, aj som sa kvôli tomu budila v noci stále. Také veci sa stávajú a obvykle to nie je nič vážne
A teda ja som tiež nepoznala nič z toho, až kým som posledné asi 4 roky nedostala sama predpis niekedy na lexaurin, inokedy neurol. Neviem, odkiaľ som to mala poznať, nezaujímam sa o farmáciu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale pomôcť ti neviem, navštív svojho lekára.
A nie, nemala som ten problém, ale mňa zas zo dva razy aj mesiac bolelo na hrudi, akoby rebro. Nebolo to to, čo mávam často (pricviknutý nerv) ale iná bolesť a inde. Dosť ma to bolelo, aj som sa kvôli tomu budila v noci stále. Také veci sa stávajú a obvykle to nie je nič vážne
Rok ma už bolí ľavá a teraz pravá