Ale tomuto sviatku nerozumiem. Sme ateisticka rodina a chodime na cintorin prave v den,ked je to urcene davnymikrestanskymi tradiciami, zachovanymi dodnes. WTF? No siel som kvoli moralnemu kodexu...
neviem, čo niektorí riešite, za to, že je to kresťanský zvyk a niekto je ateista nemôže ísť zapáliť sviečku? sama ich tiež nepoznám, ale nepokladám to za pokrytectvo, pretože som starkej urobila radosť tým, že som s nou šla a navyše, tie vysvietené cintoríny sú ozaj krásne.
@Inkheart pokrytectvo je to uz len z toho dovodu, ze vacsina z tych co chodia na tento "sviatok" zapalovat sviecky, si za cely rok na zosnulych ani len nespomenu.
Najväčšie pokrytectvo je keď je tento sviatok na dedinách len o tom aby sa nielen babky medzi sebou vyťahovali kto má krajšie vyzdobený hrob a už dva dni predtým všetko obskakujú fotia a chvália sa susedám, osobne mi bolo z toho minulý rok tak nehorázne zle... Doslova každý aby upútal pozornosť a vyhodil za to čím väčšie peniaze.. Ja len pevne verím že to tak nieje všade..
nebola som vobec, lebo som chora a dost ma to se.e lebo som chcela najme po tme ist na cint v sobotu pozret jak pekne svietia sviecky... snad o rok sa uz podari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale tomuto sviatku nerozumiem. Sme ateisticka rodina a chodime na cintorin prave v den,ked je to urcene davnymikrestanskymi tradiciami, zachovanymi dodnes. WTF? No siel som kvoli moralnemu kodexu...
Ale proti gustu ziaden disputat.