Prvá polovica bola o obrovskej potrebe očkovania, vysilených prosiacich lekároch a zdravotníkoch, druhá polovica bola o dokončení očisty štátu od mafie.
Celé to bolo o vzájomnej súdržnosti, pomoci, tolerancii a slušnosti. Že vidíme a vnímame, čo robí chobotnica korupcie, ako sa snaží svoje chápadlá prepchávať, kde sa len dá... Ale my to vidíme a vnímame a nevzdávame tento boj.
Zaujimave ze tu pisu ze sa kradlo za Mečiara, Dzurindu a hlavne za Fica ale za Matoviča a Hegera tam nepisu a pritom ze je to spoliticky protest » bratislava.dnes24.sk/dokoncime-to-v-...
Pravdepodobne to organizuje tato vladnuca banda tak sa proti nim zas raz nepovie ani slovo
@Torpedo08 niezeby som tuto vladu mal v laske lebo je to kompletny amaterizmus, ale za 12 rokov co bol fico vo vedeni, meciar co porozdeloval cele slovensko spravnym ludom (4 roky) a vladnutie vlady cca 1,5 roku kedze sa konecne poskladali az skoro v aprili 2020 je trosku rozdiel.
nevravim ze sa nekradne aj za tejto vlady, no ist hned stylom A CO TATO VLADA URCITE NOU ZVOLANY PROTEST mi pride divne. Urcite treba dosetrit fica ved preboha realna MAFIA akoze zli ujovia co predavaju a kupuju drogy a ludi do otroctva sa dostali k politickym spickam. Byvala milenka mafiana sa stretla s merkelovou za jeho vedenia. ZOpakujem pre istotu BYVALA MILENKA MAFIANA sa stretla s NEMECKOU KANCELARKOU. A to sa este nevravi o tom kolko sa pokradlo (tu si mozeme spomenut aby sme nezabudli aj to ako veselo si rozkradol BB kraj Kotleba )
Ja asi fakt nikdy nepochopim zmyslanie ludi ako ty
@41unrealboy14@14 ja zas nechapem zmyslanie ludi ako ty no co uz Sulik mohol mat ksefty s Kocnerom to nikomu nevadi a Kollar moze byt kamos s celou mafianskou bandou to je vsetko len nahoda teraz co ukradli 24milionov je tiez len nejaky omyl aj ze Matovic robil danove podvody je omyl a ze sa vsetko zdrazuje a prijmy sa znizuju a ze vsetko likviduju a vyhadzuju sa miliardy do vzduchu to je vsetko uplne v poriadku lebo zabili novinara s frajerkou akurat ked vladol Fico tak len on je zly a tito su uzasni
@Torpedo08 Nevolil som ani sulika ani matovica ani kolara, jednoducho preto ze sulik mi nesedi matovic je populista jak vysity a kollar ma presne ako si sopmenul mafianske konexie
tie ukradnute prachy a matovicove danove podvody by sa mali vysetrit ano stale sme na rovnakej vlne, ale nechces porovnavat 24mil a to co nakradol fico snad?
" ze sa vsetko zdrazuje a prijmy sa znizuju" na zaklade akej statistiky? Ano veci drazeju ale ked sa pozries na celosvetovu situaciu niet divu, nizsie prijmy su pre mna ale novinka vies mi povedat skade to mas? A preco si myslis ze je to dosledok tejto vlady?
"vsetko likviduju a vyhadzuju sa miliardy do vzduchu" Co konkretne likviduju a kde sa vyhadzuju miliardy do vzduchu (okrem toho ze vsade kde sa clovek pozrie). Preco to suvisi viac s vladou co je o funkcii 1,5 roka nez viac o systeme ktory sem nasadil fico ako pokracovatela komunistickeho ze cez kamosa vybavis vsetko?
" to je vsetko uplne v poriadku lebo zabili novinara s frajerkou akurat ked vladol Fico tak len on je zly a tito su uzasni" podla mna si to pleties, to ze by fico a cela smeracka banda co tu kompletne rozlozila stat by mala byt postavena pred spravodlivost nema nic so sucasnou vladou, sucasna vlada ma tiez svoje chyby a urcite ju ako taku nepodporujem. Paci sas mi ale ako nonsalatne pises o tom ze zabili novinara s frajerkou -> je to PRIAMY dosledok toho ze vsetko vybavis cez kamarata, sak povodne ich mali uniest a az tak zabit. To ze sa takato vec co by si ocakaval v mexiku alebo brazilii a podobnych krajinach stane an 5mil slovensku by malo byt velke varovanie
mimo ineho napriklad sa mi nepaci ze odpocuvanie fica a spol vyslo zo spisov, je to dost blby precedens.
Aj tak mi to moze byt jedno ked sa na dalsie volebne obdobie dostanu Smerohlas s nackami do parlamentu balim sa a idem het
@41unrealboy14@16 nechce sa mi to uz ani citat prepac aj tak sa k nicomu nedopracujeme a o nicom sa nepresvedcime musime len kazdy volit tych ktori sa mu javia ako mensie zlo, nic ine sa s tym robit neda ked tu ludia funguju na zaklade reklamy volil som uplne inych ludi ale nemali snad ani 1% lebo nemaju zlodejske miliardy na kampane, na prevraty a podobne tak ze neni sanca ich volit a z tych co sancu maju mam vyber velmi slaby kedze vsetkych co vladnu teraz odsudzujem... No dobre serme uz nato
@Torpedo08 a presne preto je demokracia v sucasnej podobe chyba - netrapi ma to nezaujima ale vnimam ze ten povedal nieco dobre tak zrazu je mensie zlo, 12 rokov zabudnut za 1,5 roka je krasny priklad toho preco je na slovensku celkova situacia aka je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Sice ja som pozerala iny (lepsi), ale neviem to teraz najst.
1.
2.
» bratislava.dnes24.sk/dokoncime-to-v-...
Pravdepodobne to organizuje tato vladnuca banda tak sa proti nim zas raz nepovie ani slovo
nevravim ze sa nekradne aj za tejto vlady, no ist hned stylom A CO TATO VLADA URCITE NOU ZVOLANY PROTEST mi pride divne. Urcite treba dosetrit fica ved preboha realna MAFIA akoze zli ujovia co predavaju a kupuju drogy a ludi do otroctva sa dostali k politickym spickam. Byvala milenka mafiana sa stretla s merkelovou za jeho vedenia. ZOpakujem pre istotu BYVALA MILENKA MAFIANA sa stretla s NEMECKOU KANCELARKOU. A to sa este nevravi o tom kolko sa pokradlo (tu si mozeme spomenut aby sme nezabudli aj to ako veselo si rozkradol BB kraj Kotleba )
Ja asi fakt nikdy nepochopim zmyslanie ludi ako ty
tie ukradnute prachy a matovicove danove podvody by sa mali vysetrit ano stale sme na rovnakej vlne, ale nechces porovnavat 24mil a to co nakradol fico snad?
" ze sa vsetko zdrazuje a prijmy sa znizuju" na zaklade akej statistiky? Ano veci drazeju ale ked sa pozries na celosvetovu situaciu niet divu, nizsie prijmy su pre mna ale novinka vies mi povedat skade to mas? A preco si myslis ze je to dosledok tejto vlady?
"vsetko likviduju a vyhadzuju sa miliardy do vzduchu" Co konkretne likviduju a kde sa vyhadzuju miliardy do vzduchu (okrem toho ze vsade kde sa clovek pozrie). Preco to suvisi viac s vladou co je o funkcii 1,5 roka nez viac o systeme ktory sem nasadil fico ako pokracovatela komunistickeho ze cez kamosa vybavis vsetko?
" to je vsetko uplne v poriadku lebo zabili novinara s frajerkou akurat ked vladol Fico tak len on je zly a tito su uzasni" podla mna si to pleties, to ze by fico a cela smeracka banda co tu kompletne rozlozila stat by mala byt postavena pred spravodlivost nema nic so sucasnou vladou, sucasna vlada ma tiez svoje chyby a urcite ju ako taku nepodporujem. Paci sas mi ale ako nonsalatne pises o tom ze zabili novinara s frajerkou -> je to PRIAMY dosledok toho ze vsetko vybavis cez kamarata, sak povodne ich mali uniest a az tak zabit. To ze sa takato vec co by si ocakaval v mexiku alebo brazilii a podobnych krajinach stane an 5mil slovensku by malo byt velke varovanie
mimo ineho napriklad sa mi nepaci ze odpocuvanie fica a spol vyslo zo spisov, je to dost blby precedens.
Aj tak mi to moze byt jedno ked sa na dalsie volebne obdobie dostanu Smerohlas s nackami do parlamentu balim sa a idem het