na zakladnej do mna vkuse zacinal jeden loptos (strkal sa, snazil sa ma zbit) ktoreho k nam preradili z inej triedy.. trochu som ho hodil medzi lavice a stolicky a udrel mu s hlavou do zeme, a potom sa mi radsej vyhybal
Bola som v škole ľahkým terčom pre spolužiakov, ale neviem, či to, čo robili, sa už ráta ako šikana... Alebo to je len tým odstupom času a vplyvom priateľov, že už to tak nevnímam...
neviem či sa to už ráta ako šikana ale pár ľudí si na mne vždy našlo niečo, začo sa smiali, písali o mne trápne hlášky na lavice atd ale potom v prváku na strednej prepadli a mám pokoj inteligenti
na prvom stupni sa mi stále posmievali, lebo som nejako nemala kamarátov v tom školskom klube, tak mi tam "veľkí štvrtáci" stále nadávali, odstrkovali ma, ale našťastie nijako nebili, a riešila som to tak, že som si ich nevšímala a nakoniec tie baby z družiny odišli a bol pokoj a no ak sa za šikanovanie ráta aj využívanie a urážanie človeka, tak som šikanovaná aj teraz... ale v podstate mi je to jedno, v triede mám dve dobré kamošky, ktoré pri mne stále stoja a na tých ostatných 22 môžem kašlať
Ani neviem... Beriem to tak, že keď som ešte chodila na ZŠ tak tam boli väčšina spolužiakov a ostatných žiakov nedozretí, tak ani poriadne nevedeli čo robia.
Hm... v prvej triede som po polroku odišla na inú školu. Tam ma asi po roku začali šikanovať tiež, ale len tak psychicky, to celkom šlo. A to bola škola, kde bol len prvý stupeň, takže som to nejak dala. No a na terajšej škole jeden spolužiak ma tieź psychicky šikanoval, vlastne dvaja. Ale to je pohode, učiteľky ho dennodenne posielajú na vyšetrenie
Bol jeden chalan ktory proste ako keby "ovladal" celu triedu...jeho nazor bol vlastne nazor celej triedy...Stale sikanoval slabsích, rozdeloval nas do skupin (popularny,pocitacovy maniaci, luzri atd..) Nebol nijak namakany ani nic ale predsa sa ho bali aj chalani. uražal každeho bezdvovodne... Bol to proste zakomplexovany idiot ktory si musel na niekom vybit zlost... Raz urazal moju kamaratku a ja som si povedala dost (kvoli nemu uz uvazovala nad samovrazdou) "odpicovala" som mu naspet nech sa ukludni a ze co si o sebe mysli.. od tejdoby ma neznasal a urazal hlavne mna ... Chcela som to vydrzat hovorila som si uz je to 9 rocnik uz to bude kludne uz o chvilu opustim tuto skolu a nikdy viac ho uz neuvidm... lenze jeho urazky a vsetky veci co mi hovoril ma ubijali... nevladala som proste som chcela skoncit zo zivotom ...nemala som kamaratov (iba jednu) a citila som sa tu zbytocna...Raz na jednej hodine ma tak urazal ze ked sa skoncilo vyucovanie a isli sme zo skoly rozplakala som sa... proste som to neuniesla...videla to moja spoluziacka dominika... ukludnovala ma atd..iisla som domou akoby nic..na druhy den som sa dozvedela ze prave ona povedala ucitelke co sa deje...aj mame som to povedala hned sa to zacalo riesit...ospravedlnil sa mi a do konca roka sa neopovazil povedat ani slovo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
mňa mali vždy (skoro) všetci radi, a medzi mnou a tými, čo ma radi nemali, vládla vždy krásna ignorácia
ale vždy som stihol dobehnúť k vchodu a zazvoniť mame