Mňa to tam vôbec nebaví, ale ako príležitosť obliecť sa pekne ma to baví veľmi, takže kvôli tomu to predstavenie prežijem, keď ma so sebou niekto chce zobrať. Skôr obdivujem tú budovu než výkony hercov...a bola som len na školských a čo vybrali moji rodičia...nestretla som nikoho, kto by chcel ísť na také predstavenia ako ja...neviem si predstaviť, s kým by som tam šla...príde mi to také moc honosné, aby som šla do divadla len tak s kamoškou...ale keby sa našla taká, čo rozmýšľa v tomto ako ja, tak by som šla
také tie "povinné" návštevy divadiel na zš som neznášala... ale teraz divadlo milujem, keď si môžem ľubovoľne vyberať naposledy som bola asi 3 týždne dozadu, v gunagu na poker face. ppči
chodila by som aj každý týždeň, ale drahé to je...
@l1me prave som vymyslela najlepsi napad na svete! daledy ked uz bude v skoel volnejsie pridem do BA k tete na vikend a pojdememeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobre?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a musím ísť znova!
A síce by som aj išla, ale nie je s kým
Ale samozrejme, ak sa najde dobre predstavenie, rad sa ho zucastnim.
chodila by som aj každý týždeň, ale drahé to je...