@ivamka..hiphop ? to ma sudiš podla toho aký štýl vyznávam? sa uvedom je to naúrovní 12 ročných detí..si myslíš že si niečo viac? sa uvedom..a jediná trápna si tu ty..si dievča tak sa nejdem s tebou hádať lebo by som musel použiť slová, ktoré sa ba baby nepoužívam...a nepičuj domňa fakt radšej...
@lamirez to ty si začal tými tvojimi újebmi, na tvojom mieste by som sa hanbila a radšej držala hubu než chváliť sa tou kačkou...ty mi tu nehovor nič o deťoch, aj správaním si totalne decko a mysli si čo chceš
@ivanka akože jak podla teba nie je na úrovní malých detí odsudzovať ludí podla toho čo počúvajú tak by bolo najmenej diskutabilné kto je tu decko..ja viem presne ako to je..ty si mylsíš že ked máš 18 či kolko a je že mám 16 tak som pre teba decko..okey beriem tvoj názor ale nepičuj do mňa na základe toho čo počúvam, resp. toho čo som napísal..ako tomu samotný názov naznačuje toto je diskusné forum a každý má právo byjadriť svoj názor..a začala ty tým tvojím "trapas" no nerieším..a vlastne nie nestojíš mi zato...
@4 az na to, ze blava su zvacsa sedlaci, pristahovani zo vsetkych moznych kutov slovenska.
a k teme, bol som v tatrach zo 5 krat (este ked som bol mladsi), ale teraz uz som taky lenivy, ze sa mi nechce ist ani do kuchyne a nie to este cestovat niekolko 200km do tatier..
sesterka byva v POPRADE, a super AQUAPARK a dve leta, kazde leto tyzden v Tatranskej Lomnici, zo skoly raz ale na vodopadoch a bola som tam predtym s rodicmi...
bol som v tatrach viackrat. inac by ma zaujimalo..odkedy ludia co byvaju napriklad v poprade a podobne, byvaju v tatrach. lebo pokial dobre viem, tak vysoke tatry su samostatne mesto z nazvom MESTO VYSOKE TATRY. potom moze aj dakto zo SNV napisat ze byva v tatrach, lebo vysoke tatry patria k uzemiu alebo lokalite z nazvom horny spis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
kedysi zo skoly... tak pred piatimi rokmi... nebyt nekonecnych tur z ktorych som mala neskutocne otalky tak tam bolo dobre
V mojom okolí Blava používa veľa ľudí či už ide o horára alebo o syna riaditeľa firmy
A neviem čo sa blaváci na to tak ohradzujú. Skracuje sa véééľa slov ktoré su dlhé, prečo nie aj toto :p
a k teme, bol som v tatrach zo 5 krat (este ked som bol mladsi), ale teraz uz som taky lenivy, ze sa mi nechce ist ani do kuchyne a nie to este cestovat niekolko 200km do tatier..
Už veľakrát, je tam krásne, no škoda tej kalamity, dosť sa to tam zmenilo a už to nieje to čo bývavalo