Boli ste už niekedy závislí na počítačovej hre tak, že vám nedala spávať a celý deň ste pri nej strávili a pomaly ste ani neodišli od pc? Ak áno, tak na akej hre, ako ste sa cítili?
no...ja som bol závislý na hre na FB...Restaurant City..úplne zlé známky som mal, všetko zle...proste asi 1 a pol roka v prdeli.A taká kravská hra..nechápem sa
nie zavisla..ale vzdy ked ma nieco tak zaujalo hrala som ako pomatena ...uplne mi to vzdy rozhodilo metabolizmus...na zachod som sla raz za den. A bud som si nanosila jedlo k pc a prezrala sa alebo som dlho dlho hladovala..hruza hanba ... .ale potom som to CDcko k hre ritualne rozdupala
bola som zavisla na farmville a happy pets.. ale potom keď to už začínalo byť fakt že náročne, tak už sa to nedalo, lebo ani keby som sedela 10hodin denne tak by som nestihala všetko porobiť.. takže som s tym musela skoncovať
@5 to restaurant city som tiež hrávala... aj s tym som musela skoncovať, ešte som hrala aj petville aj happy aquarium
Na Wowku zabil som asi rok života. Skoro som nezvládol školu a celkovo som bol na tom zle. Keď som sa ale rozhodol s tým skoncovať celkom som sa nakopol Myslím že zotrvačnosť z toho nakopnutia ma poháňa ešte aj dnes.
travian stadium mojej najvacsej zavislosti pretrvavalo asi rok...vstavala som kvoli tomu rano skor, v skole cez prestavky som behala hned rychlo na kompy poslat utoky, ked som bola na nejakom byte, tiez hned hop zapnut travian a vtedy som to vnimala ako super vec, lebo sa mi darilo no som rada, ze je to uz prec
Takto veľmi až nie, ale bola som závislá tak, že som ju hrala aj pár hodín každý deň a nebol deň, kedy som k nej nesadla hoci som nemala času a párkrát sa mi o nej snívalo. Bohužial - trvá to do dnes. Tá hra sa volá Farmerama, hrám ju denne hodiny
@lenuli Travian ja som bol rovnako na tom, to už bola taká závislosť, že som si kupoval "zlatky" Ale jedného dňa som dostal krízu a všetko som si zmazal. ale bola to fajn hra
@maneater uz som sa zlakla, ze tu nebude nik zavisly na traviane ja som ich sice nekupovala len vyrabala, ale musim sa pochvalit ze posledne mesiace som byvala pravidelne v lupeznikoch tyzdna
@maneater mna ta chut hned aj presla, ked som klikla na stranku, ako teraz vyzera teda neviem kedy si ty hraval, ale za mojich ciach vyzerala ta stranka tak jednoduchsie a...profesionalnejsie pokazili to, teraz to tam vyzera uz fakt ako hra pre 7rocnych
@niikolka je ti odpustené i ked sú to moje sračky :/ ale!tú hru som prešiel myslím že som niekde medzi prvými celkovo čo to hrajú 90 level som pred pol rokom skončila od vtedy si to tak raz za 3 dni zapnem a dám 24 hodinovku a bodov mám...asi cez miliardy
no ani nechcem pozerať koľko mám hodín na wowku pred 2 mieriaci som mal cca 78 dni za rok a pol, hrania a na hlavnej postave a druhej cez 40 dni a to som mal mesiac čo som to ani nezapol... Ale prakticky hrám furt dačo od 15 furt a pri tom počúvam hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Proste hry kde môžete nekonečne stále používať kreativitu ma bavia.(Sandbox)
@5 to restaurant city som tiež hrávala... aj s tym som musela skoncovať, ešte som hrala aj petville aj happy aquarium
A teraz k téme Hej O.o na všetkých tých facebookových sračkách
a Metal Gear Solid, ten prvý.
a Braid.
a cítil som sa tak ako keď človek objaví absolútne úžasnú knihu o ktorej ani netušil že môže existovať, a nevie sa jej nabažiť.
a môže za to @mielikki
GTA San Andreas , GTA 4 ,NFS World