nebola,ale prebieha to asi tak, že starosta (primator,alebo zastupca) prečita nejaku reč, pochovaju, a idu..nemyslim si,že to trva nejako extra dlho (lebo tam nie su všetky modlitby a spev ako na cirkevnom pohrebe)
bola, strašne ma sral, bolo to extrémne depresívne, bez žiadneho slova podpory či nádeje, ako to je na cirkevných obradoch. celé to bolo, ako už navždy odišiel, nikdy ho neuvidíme, niečo s vesmírnym prachom a ja som sa furt len nasierala a potom začali babky spievať depresívne pesničky, ybohom, nikdy ma neuvidíš, lalala.
trvalo to dosť dlho a odvtedy dúfam, že všetci moji známi konvertujú na kresťanstvo, lebo ďalší civilný pohreb nezvládnem.
V podstate uplne normalne, len bol kratsi a namiesto knaza bola nejaka pani z uradu, ktora si sice pripravila velmi dlhu a unavnu rec, no i dost rozumnejsiu ako ked sa povie, ze sa s nim aj tak vsetci nakoniec stretneme ,zaspievali nieco take babky, pochovali ho a pokoj, ziadne zbytocne natahovanie, ktore by zbytocne nicilo blizkych.
bola..úradník a zároveň rodinný známy mal trochu dlhšiu reč, ale bolo to tak krásne napísané, že som revala od začiatku do konca a potom som nemohla prestať...potom ešte niekto z rodiny niečo povedal, pustili sa 2 či 3 pesničky od Nohavicu a bol koniec...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
malo by sa pochovávať.
filip
trvalo to dosť dlho a odvtedy dúfam, že všetci moji známi konvertujú na kresťanstvo, lebo ďalší civilný pohreb nezvládnem.