Boli ste niekto na dovolenke, pobyte za zlavové kupóny, ktoré ste kúpili na internete?
V dnešnej dobe je množstvo stránok s ešte väčším množstvom zliav, ktoré lákajú očká každého, minimálne chudobného študenta Ale dá sa veriť tomu čo sa píše na internete pri kupónoch píše? Máte skúsenosti s dovolenkou alebo pobytom cez tieto kupóny?
áno, boli sme tak v Brne a Prahe..tam, kde sme boli v Brne, absolútne neodporučujem, klamlivé fotky, úplne pod úroveň, nič nebolo tak ako písali na nete, pcheee..
Ale Praha, nad moje očakávania, ubytovanie perfektné! nechce sa mi to tu teraz rozoberať, ale mám zopár tipov, ak by si potreboval/a pre budúcnosť, na čo si asik treba dávať bacha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Nikdy, ale naozaj NIKDY by som nešla do zahraničia na kúpón včera založenej cestovky jožka z hornej riti.
Dôvody sú zhrnuté tu > cmorej.blog.sme.sk/c/330071/Zlavove-portaly-skodia-a-deformuju-trh.html
Ale Praha, nad moje očakávania, ubytovanie perfektné! nechce sa mi to tu teraz rozoberať, ale mám zopár tipov, ak by si potreboval/a pre budúcnosť, na čo si asik treba dávať bacha