Aj ja si myslim my tam chceme ist s triedov ako triedny vylet ale podla mna sa to neoplati zaplatit 17eur za to ze sa kuknem na kolotoce a prekrocim branu
@sarah1 - vo VIDAMPARKU áno zaplatíš si vstupenku a chodíš na atrakcie ktoré chceš- je to v cene vstupenky. Ja keď som tam bol naposledy tak som bol na jednej atrakcii 10krát za sebou a potom som sa nevedel udržať na nohách
bola som nehce sa mi taktiez napisat ti..ved toto si precitaj..bolo tam supeeeeeeeeer a tolko ludi tam aj bolo ale je to tam take pestre a pekne ..aaa drahe
Prater bol velice zaujímavý pred tým než som tam išla som milovala každý druh kolotoča ked som odtiaľ odchádzala točil sa mi celý svet Od vtedy sa nemôžem na kolotoče ani pozrieť. Neviem či je to vhodné ako školský výlet lebo mi to príde trochu drahšie a nie každý je ochotný vyvaliť prachy za tie atrakcie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Dôležité je pred tým nejesť