noo ked v nasej dedine padlo lietadlo...ale len take male...nejake cvicne..dvaja ludia zomreli vtedy ale boli uplne roztrhani.. ..to lietadlo padlo na elektricke vednie cele ho roztrepalo na všetky strany...pana som vtedy celu noc nespala lebo som zatvorila oci a hned som videla len tych dvoch chlapov,,uplne roztrhanych ruky nohy vsetko,,,fuj,,nikdy viac...
aa raz som bola aj tm zhavarovvanym ja..ked sme sli s brachom na aute sme sa prevratili...ale..nic vazne,,len soky.. ...
ako som isiel do skoly v buse (stal som vzadu) a pozriem z okna a vidim ako kamion valcuje mercedes.. lol.. chyba medaku, chcel sa silou mocou predbehnut
ja som videla ako tri autá za sebou narazili do nakladaku ktory rychlo vysiel na dialnicu o stavby a nestihli zastavit. jedn slo dost velkou rychostou a hoci sa im dokopy nic nestalo vyzeralo to dost nebezpecne. baba v aute sa tak triasla ze sa skoro triaslo cele auto
Mala som byt obetou nehody, ked bol letecky den v BA este daaavno, tak sme si kupili listky na sedenie, ale v ten den nam do toho nieco voslo tak sme susedom darovali listky, a potom ak sa niekto pamatate tam bola jedna smrtelna nehoda, a ten kto zomrel bola moja suseda, mala som tam sediet ja a nie ona
no bola som svedkom jednej hroznej nehody..... bolo to fakt neprijemne a zahynuli pri tom dvaja mladi ludia .....az mi je dajak blbo ked si na to spomeniem ....brrr
sakra asi 4-krát som bol v aute ktoré niekto nabúral naposledy našu octavku buchla druhá octavka...ale to bolo dosť huste keď bude auto,tak za mokra budem jazdiť pomaly sľubujem
hmm dobre davno ale pred tromi rokmi,na akcii jablko citron sme tam davali vodicom podla toho ako jazdia bud jablko alebo citron, a o par metrov dalej jeb dve auta doseba .porad ti co nas kamerovali na TV Central isli tam de ta nehoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A nehodu som videl asi 3-4 krát ale to boli iba rôzne ťuky
1. - videl som ako som sa zdrbal na motorke a plus jak matka naburala auto a jak som ja nabural auto
2. - padol som na motorke a nabural som auto
3. - padol som na motorke a brala ma sanitka
a teda pocul som a som rad ze som nevidel ale to je uz je na dlhy pribeh ze preco
aa raz som bola aj tm zhavarovvanym ja..ked sme sli s brachom na aute sme sa prevratili...ale..nic vazne,,len soky.. ...
ja som videla ako tri autá za sebou narazili do nakladaku ktory rychlo vysiel na dialnicu o stavby a nestihli zastavit. jedn slo dost velkou rychostou a hoci sa im dokopy nic nestalo vyzeralo to dost nebezpecne. baba v aute sa tak triasla ze sa skoro triaslo cele auto
mna uz aj preslo auto, takze to je 4 a 3, uz som aj prevratil auto na strechu, aj som sedel v aute ktore buralo (1 a 2)... proste barsco