SITNE ? Sitno je najvyšší vrch pohoria Štiavnických vrchov. Chcem sa opýtať ak ste tam už niekto boli. Počula som, že tam je krásne, že to je riadny zaberák. Pravda? Ako časovo rýchlo hore prídem ?
ale to bola velmi dlha cesta na niekolko hodin.... (cca 7 ak nie viac)
neviem ale volako ma to az tak nezaujila , ale mozno pojdem ak niekoho presvecim lebo samemu sa mi nechce a na dlhsiu turu no takych ludi poznam len malo :/
@mefistofel aspoň sa zastavíš na počúvadle aj tam je prečo ísť ... A cestou si vybehneš Sitno ... No ja radšej ani nechcem vedieť aké zlé to je, nech tam pekne idem a potom zbadám ...
a to mi hovoríte až teraz, ako je tam krásne?? :´( chceli sme tam tento víkend ísť, sme boli v Štiavnici, ale potom to nejako padlo, ani neviem prečo a teraz to tááák ľutujem, aj mama mi za to nadávala, že sme boli v Štiavnici a neboli na Sitne..:´( :´( ja mám takéto veci táák rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
na 1000cku vybehnem za..20 minut asi..
skoda, ze fuka vietor, by som siel odstopovat a urobit si fotku
ale to bola velmi dlha cesta na niekolko hodin.... (cca 7 ak nie viac)
neviem ale volako ma to az tak nezaujila , ale mozno pojdem ak niekoho presvecim lebo samemu sa mi nechce a na dlhsiu turu no takych ludi poznam len malo :/
Večerna prechádzka prosímta...
Niekde pod ostrou
Niekde na Chlebe
Grúň
Horná Lúka (z môjho domu asi 4hodinky lepším krokom
A kto uhadne kde je toto ?
a zaberák to neni absolútne, skorej taká fajná prechádzka, by som povedala
po asfaltke je to v pohode celkom, aj z druhej strany od počúvadla. je to pekná prechádzka
a najlepsie z pocuvadla z chaty po opici a opit sa cestou dole
a pokiaľ viem sú len dve tie cesty
@zuzanne112 ak počkáš týžden v kufri máme miesto haha...no a máš to daleko ved ešte tam ísť môžeš či nie ?