odporucam, co bola moja prva skusenost, grecka nudaplaz
su krajsie, cistejsie ako obycajne
ale samozrejme negativa su divni chlapi v siltovkach, ocumovacni
Nie ale sprchoval som a pod hadicou v lese spolu s viacerými naháčmi a čo ja viem po čase som sa ani nehanbil, len ma vždy máta či nemám náhodou osratú ritnú dieru.
Nudapláž nieee, typujem že to je nudná pláž. Ale nudisti sa nenudia asi len ocumuju ostatných nudistov okolo seba a viem že aj v Šutove je kusok nudnej pláže..Inač už ste videli Baptistov?
Bol, ale v plavkách, no vzadu sa mi roztrhli, čiže som bol taký polonudista
A hej, bolo tam dosť dedkov, ale aj pár výstavných kusov.
Len rozmýšľam, prečo práve dôchodcov tieto miesta priťahujú viac ako výpredaje v Tescu, keď vo všeobecnosti sú práve oni tá najkonzervatívnejšia skupina
nie, ale s kamoškou som sa za splnu kúpala holá v noci v mori a bolo to úžasné .)
A kazdopadne by som dakedy rada vyskúšala, pre postupné búranie tráum a následkov.
@corhellka Pri priehrade, keď pôjdeš loďou na zastávku "Rokle", sto percent ich z lode uvidíš Alebo pešo od Sokolského kúpališťa smerom na hrad Veveří, to pôjdeš okolo nich aj pešo
Mam znamu celkom feśnu co tam chodi - bavi sa s chlapmi - zoznami sa a potom ich vyuzije ako instalaterov , maliarov a pod a neda im ani omylom. Ona setri peniaze a zhana pracovnu silu na nudaplazi v Rusovciach to jej technika na prestavbu bytu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
su krajsie, cistejsie ako obycajne
ale samozrejme negativa su divni chlapi v siltovkach, ocumovacni
ale ako by som zistil ako som sa opálil keď by som nemal nijaké biele miesto na porovnanie ?
A hej, bolo tam dosť dedkov, ale aj pár výstavných kusov.
Len rozmýšľam, prečo práve dôchodcov tieto miesta priťahujú viac ako výpredaje v Tescu, keď vo všeobecnosti sú práve oni tá najkonzervatívnejšia skupina
@doyouhearme jj aj my sme v Bulharsku zabludili na nudaplaz
A kazdopadne by som dakedy rada vyskúšala, pre postupné búranie tráum a následkov.