nooo,mna prave vcera ale mne len vyberali mandle,ale bolo to v celkovej narkoze,takze este stale som trocha vybita zo sveta a boli ma vsetko ale zvladam, nebolo to take hrozne
temu zakladam lebo vidim, ze stale viac aj mladych ludi sa objavuje v nemocniciach s dost vaznymi vecami, a dost ma to znepokojuje kam to vsetko speje a preco sa to vlastne deje...
No ja som mal rozflaknutu polovicu pistaly na mindar-pitchu tak mi tam cez koleno davali 38cm klinec aby to nejak drzalo pokope a zo 4 samorezky nech sa to nehegle a potom mi to vyberali Bez toho by som si uz asi nezabehal a moc nepochodil...
Mne len vyberali znamienko,ale vďaka tomu som kvôli bolestiam dva dni len ležala a ďalšie dva týždne som sa nemohla zohnúť,lebo by som si niť roztrhla (bolo to na chrbte)
ja som mala roztrhnute vazy v kolene, tak mi robili plastiku... hoci som nemohla tri mesiace poriadne chodit a az po pol roku som sa chvalabohu vratila k sportu, nemyslim, ze to bolo nejaka z vaznych operacii...
@14 Tak celkova doba liecenia ak ratam aj cas ktory som mohol "chodit" s tym klincom v nohe bola cca 2 roky od oktobra 2006 do oktobra 2008 A tak mam tam take Vcko jazvove a koleno zodrane asi o pol centimetra oproti pravemu, ale inak zijem
mala som taku sprostu cistu (2x operacia).....a hojilo sa to priblizne 3 mesiace... konecne to je uz prec dufam.... a ci to je vazne alebo nie nech posudi lekar nie ja...
akurat tento pondelok som ležala na operačke... s niečím takým ako natrhnutý sval na nohe.... sice som čakala na tu operáciu niečo cez pol roka, kým prišli na to, čo to je, ale už bude hadam len dobre
Hm... ľavá ruka- trieštivá zlomenina ramennej kosti, pravá ruka- som mala dáku kostičku zlomenú čo zabraňuje aby sa mi lakeť neprevrátil a nevedeli čo s tým nedalo sa im to spevniť furt im to vyskakovalo... a tak... a teraz nemôžem poriadne vystrieť ruku do konca života
nooo ta mne vyberali asi v dvanastich slepe crievko.... a potom este mi museli urobit druhy zakrok lebo pan doktor ktory ma prvykrat operoval to zbabral.... ale teraz uz je dobre...chvalabohu
sakra, tak priatel mal nad zadkom cystu 6x6cm pri chrbtici, teraz v utorok ho operovali, chudak ani na zachoda stale nemoze poriadne, strasne nieco ach...
no tak ja mam prave dieru v nohe lebo som slapol na cvakacky na nechty operovali mi ladviny to som mal asi 8 mesiacov potom mi zasivali hlavu na bicykli mi praskla stehenna kost ..to bolelo asi najviac odpadol som cca 7 krat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
inak preboha, to ako sa ti podarilo s tou nohou? aaa
@10 sikovnyyyyyyyy
@11 a to preco ti rezali dasno akoze? by ma porazilo...
Ale dúfam že raz na takúto otázku nebudem musieť odpovedať kladne...
pruh
rozbita hlava
zosivany palec
nosne 2x a krcna mandla (len jedna)