bohužiaľ mám tendenciu zaspať všade keď som opitý a príde únava ... koho by potešilo keby sa na druhý deň dozvedel, že spal 5 hodín na záchode v jednom klube ... alebo na veľkom repráku na jednej párty ... je toho veľa nechce sa mi rozpisovať a áno hanbím sa zato
Začína sa mi to stávať dosť často (v zmysle, že nepijem často, ale väčšina prípadov, keď pijem, tak...) a to nemám pocit, že by som to nejak preháňala...
,,vcera som sa tak opil, nic si nepamatam'' a hned na to zacne rozpravatg vsetko do bodky co sa dialo..ale hlavne, ze si nic nepamata
a potom tu je dalsia varianta, ked sa nieco poriesi a zijde z toho dost trapna vec, za ktoru sa hanbia, tak sa ludia vyhovoria,, ze si na nic nepamataju
.
a ja, no obcas sa mi stane, ze ma unesu mimozemstania a neviem si vybavit ako som dosiel domov..
ako raz ked som siel z koncertu o pol2hej a zrazu som sa objavil pred sidliskom o pol7mej
No raz na jednej konferencii to bolo dosť divoké a pár hodín si vôbec nepamätám. Keď mi potom ostatní hovorili, čo som robil, neveril som. Uveril som až keď ukázali fotky
Ja si vacsinou nepametam konverzacie ze o com som sa s kym bavila a tiez tvare ludi s ktorymi sa dam do reci. A sem tam mi vypadne ze som bola tam a tam ale to len ked pijem vo velkom mnozstve.
krive zliezanie po schodoch pomocou zabradlia, chodenie zo strany na stranu, resp. stvrdnutie pri stane tak, ze som sa nemohol tri hodiny pohnut, to ano, uz som sa zotal viac krat, ale aby mi pamat zlyhala to nie..
Raz som sa tak opil že som si pamätal len ako som si šiel ľahnúť na lavičku pri čom som chvíľu videl všetko dolehlavou (možno som spadol neviem) a potom tma... potom som zase počul ako mi kamarátka hovorí nech nepadám a ja som hovoril niečo kde mam mobil.. potom som počul ako kamarát ktorý ma niesol vravel že mobil je v pohode a zase tma.. a potom som sa zobudil už doma vyzlečený len v boxerkách a ešte stále som bol pod silným vplyvom alkoholu že som mal chuť srandovať ale bola mi uplne zima..
A na druhý deň ma tak rezalo hrdlo že som myslel že som si ho tým alkoholom spálil alebo čo lebo to bolo neskutočné som nemohol jesť ani nič (nebolo to ako angína ale ešte horšie)... To bol môj prvý takýto zážitok s alkoholom od vtedy som nepil
stáva sa mi to a na druhý deń sa podozvedám celkom vtipné veci, ale našťastie nič svetoborné prejsť sa do maďarska,či násilne otvoriť zavretý detský park..to je v pohodke
bohuzial 2x v zivote, neplanovane som sa tak opila, ze som mala okno a neviem co som robila, doteraz to lutujem a odvtedy pijem dost decentne.... vinko len a podobne...
Potom ako som videla fotky zo skolskej opekacky no hm, mam chut sa zakopat este teraz, ked si spomeniem ako skoncila moja podprsenka na nejakom drevenom stoziari aj so spekackami... a za vsetko moze hnusna tequila!!! vzdy kvoli nej okno
O žiadnom dlhodobom výpadku neviem ale taký krátky(možno minúty) že som sa odrazu ocitol niekde úplne inde ako som si pamätal chvíľu predtým to sa mi už stalo
také že nejaké detaily alebo royohovory mi vypadávajú, to bežne, to sa ani nesnažím si spomenuť už radšej žeby som sa nehanbila sama pred sebou
ale tak, že naozajstný výpadok pamete som mala asi len raz, že som po dvoch dňoch opice vyliezla z bytu a sa čudovala veľmi keď som našla dokazy že som robila dačo o čom som vobec nevedela.
v nadmerno množstve pil som len raz a žiaden problém s ničím. chôdza OK, pamäť OK. nič svetoborné tak extrémne piť už nebudem. budem šetriť euráčiky a vyhadzovať ich radšej na niečo zmysluplnejšie ako na min. na 2l trumpfky a i tak nič z toho, bo nič mi to nerobí.
@bludiacisvetom este som zabudla dodat z v jednu noc som vypila (ber to ako mnozsvto co ti naleju v bare/restike), 2xceresnu, potom 1 borovicku, potom asi 3xjacka s colou + nejaky rum a potom zase jacka a jedine co mi bolo bola znovu chvilu kriva chodza a chcelo sa mi spat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
skor len nechapem vtipom a cudujem sa nad picovinami
@prkinko môj človek! tiež zaspávam!
teraz mi toto forum došlo strašne vtipne ale to len kvôli tej situácii
@barky som si myslela že si toto ty založil trololol
A teda je to dosť nepríjemné...
ale inak milujem ked dakto zacne:
,,vcera som sa tak opil, nic si nepamatam'' a hned na to zacne rozpravatg vsetko do bodky co sa dialo..ale hlavne, ze si nic nepamata
a potom tu je dalsia varianta, ked sa nieco poriesi a zijde z toho dost trapna vec, za ktoru sa hanbia, tak sa ludia vyhovoria,, ze si na nic nepamataju
.
a ja, no obcas sa mi stane, ze ma unesu mimozemstania a neviem si vybavit ako som dosiel domov..
ako raz ked som siel z koncertu o pol2hej a zrazu som sa objavil pred sidliskom o pol7mej
No raz na jednej konferencii to bolo dosť divoké a pár hodín si vôbec nepamätám. Keď mi potom ostatní hovorili, čo som robil, neveril som. Uveril som až keď ukázali fotky
alebo miesat hrusku s vinom
alebo domacu slivovicu s rumom
najhorsie ako som dopadla bolo, ze som asi 30minut chodila krivo
A na druhý deň ma tak rezalo hrdlo že som myslel že som si ho tým alkoholom spálil alebo čo lebo to bolo neskutočné som nemohol jesť ani nič (nebolo to ako angína ale ešte horšie)... To bol môj prvý takýto zážitok s alkoholom od vtedy som nepil
už to nikdy nechcem zažiť
je nepríjemné ak si človek nepamätá čo robil a zrazu sa len "niekde" ocitne
Potom ako som videla fotky zo skolskej opekacky no hm, mam chut sa zakopat este teraz, ked si spomeniem ako skoncila moja podprsenka na nejakom drevenom stoziari aj so spekackami... a za vsetko moze hnusna tequila!!! vzdy kvoli nej okno
ale tak, že naozajstný výpadok pamete som mala asi len raz, že som po dvoch dňoch opice vyliezla z bytu a sa čudovala veľmi keď som našla dokazy že som robila dačo o čom som vobec nevedela.
zlozilo by mozno toho viac, lenze ja som bola 20 rokov abstinent, tak mam este silny zaludok