Boli ste už niekedy pri mori alebo niekde inde na dovolenke ?
Alebo skôr je tu niekto,kto ešte nikdy nikde nebol ??
Totiž ja som nikdy nebola a kedže aj moje sestry vždy niekde boli, moji rodicia chodia samy bez nás a ja som este nikdy nikde nebola tak mne to prislo dosť ľúto ... ...
aha oddýchnuť...tak keby si si niekoho vzala ešte so sebou..nejakú kamošku a povedala by si rodičom, že budeš tráviť čas s ňou aby mohli byť oni sami...
Nezúfaj Ja idem po 18 rokoch tiež prvýkrát k moru, aj to nie s rodičmi ale s priateľom :/ Ale naša rodina radšej chodila k rodine do Česka alebo niekam k jazeru.. Proste nezúfaj Máš 17 tak si vieš aj lepšie užiť leto ako s rodičmi na dovči
bola som a keďže vo všeobecnosti rada cestujemt tak som bola rada ale viac by ma bavilo chodiť po mestečkách, dedinkách, nejaké pamiatky, prirodné divy ako vyvaliť bacher na 7 dní na pláž
Keď som mala nejakých 6 rokov, zobrala ma so sebou teta (oficiálne liečebný pobyt kvôli ekzému), s rodičmi sme nechodili nikam, toto leto bolo už tretie, čo som si dovolenku vybavila a zaplatila sama...
A keby naši niekam išli bezo mňa - tiež dovolenka Škoda, že nechodia :/
od 3 rokov pravidelne chodievame kazdy rok niekde inde ( ale v turecku a v grecku sme boli viac krat ) a este pocas skolskeho roka chodime aspon raz bud do rima, barcelony , pariza alebo do londyna . ale v lete prevazne do takych ako je uz vysssie spomenute - turecko , grecko , dominikanska rep. , dubai , malorca , cuba , barbados , san trope a miami .... no do teraz som si myslela ze to je normalne ale ako tak pozeram tie komenty tak newm .... ja by som sa asi unudila na smrt doma kebyze nechodime na dovolenky O.o
nie, ty tomu nerozumieš. podľa mňa 1200€ na dovolenku pre 5člennú rodinu nie je veľa. lenže keď niekto žije od výplaty k výplate, tak máš jedno, či by ho dovolenka na osobu vyšla 1000€ alebo 200€, keď jemu na konci každého mesiaca neostane navyše ani jedno euro.
@leilla rozumiem..presne som vedel, o com hovoris..lenze zas ja som nenarazal na rodiny, ktore si nemozu dovolit ziadne extra sluzby..myslel som to na beznu, priemernu slovensku rodinu
My chodíme každé leto na dovolenku, lebo našim by doma preplo, ale to len také že Grécko a Chorvátsko, poprípade Egypt, nič také extra exotické ako Dubaj alebo Maroko...
Ja som tento rok bola asi posledný krát s našimi, aj to som ani nevedela, že sú tam, lebo som tam mala vlastných kamarátov
tak ja zvyknem tiež v lete na dovolenku a ešte raz v tom roku niekam do preč na pár dní na výlet ale tak... na koľko si zarobím, na toľko mám teraz si nezarobím, tak teraz môžem tak akurát na pár dní do chorvátska a byť rada, že nie som celé leto na slovensku
ale tak mám v rodine pár exotov... čo pomaly každý druhý mesiac niekde... a do chorvátska len tak, na víkend... skoro jak ja ku starkej do prievidze
@herecka29 ja som nikdy nikde nebola, anilen v Tatrach a tam by som sla radsej ako k moru... sice si cez leto zarabam, ale co si zarobim, tak ustetrim na skolu, takze nevidim to ruzovo ani najblizsich par rokov...
ja som bola pri mori veľakrát, ale to len preto, že chodím (skoro) každý rok ku kamarátke do Španielska a párkrát som bola za svojou vzdialenou rodinou v Nemecku (kde je more nič moc ... a potom na dovolenkách pri Jadranskom mori...
ale myslím, že je VEĽA lepších vecí ako blbnúť na pláži... niekedy ma aj obyčajný výletík na Slovensku baví viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
bola som a keďže vo všeobecnosti rada cestujemt tak som bola rada ale viac by ma bavilo chodiť po mestečkách, dedinkách, nejaké pamiatky, prirodné divy ako vyvaliť bacher na 7 dní na pláž
máš 17, prázdniny, zarob si, a v septembri môžeš ísť na nejaký last minute.
more bolo doslova ľadové,špinavé,pláž bola špinavá,asi meter od hlavy mi chodili lode ktoré vždy priniesli nové riasy..senzácia
A keby naši niekam išli bezo mňa - tiež dovolenka Škoda, že nechodia :/
niektoré 5členné rodiny ale nemajú ani tých 1200€ len tak na "vyhodenie".
nie, ty tomu nerozumieš. podľa mňa 1200€ na dovolenku pre 5člennú rodinu nie je veľa. lenže keď niekto žije od výplaty k výplate, tak máš jedno, či by ho dovolenka na osobu vyšla 1000€ alebo 200€, keď jemu na konci každého mesiaca neostane navyše ani jedno euro.
jj, chápem. lenže niekedy mám dojem, že bežná priemerná svk rodina žije na hranici chudoby... a len pár takých, ako @34 potom ten priemer zvyšuje
Ja som tento rok bola asi posledný krát s našimi, aj to som ani nevedela, že sú tam, lebo som tam mala vlastných kamarátov
tak ja zvyknem tiež v lete na dovolenku a ešte raz v tom roku niekam do preč na pár dní na výlet ale tak... na koľko si zarobím, na toľko mám teraz si nezarobím, tak teraz môžem tak akurát na pár dní do chorvátska a byť rada, že nie som celé leto na slovensku
ale tak mám v rodine pár exotov... čo pomaly každý druhý mesiac niekde... a do chorvátska len tak, na víkend... skoro jak ja ku starkej do prievidze
ale šak keď budem veľká a bohatá, tak...
ale tento rok konečne, idem na Brač s priateľom a jeho rodičmi, lepšie ako prstom do oka, nie?
ale myslím, že je VEĽA lepších vecí ako blbnúť na pláži... niekedy ma aj obyčajný výletík na Slovensku baví viac