Ja som bola, do jedneho z jedneho filmu a držalo ma to až kým som si nepozrela iný film a tam sa mi zapáčil niekto iný, a u mňa to tak ide celý život. :/
jasne! ked som mala asi 12 do Legolasa z Pana Prstenov, sme mali doma take zolikove karty s ich obrazkami a Legolasa som si vzdy tajne ukradla a kochala sa nim ked sa nikto nepozeral A vzdy som kvoli tomu prehrala, lebo kart kde bol on som nikdy nepouzila, aby som sa na neho mohla pozerat...
@nellynorty a tak ja na STAR WARS nemôžem povedať krivého slova, mne sa tam napríklad páčila Natalie Portman tzt no.....ale hlavne som to pozeral kvoli bojom so svetelnym mecom, tie som normalne hltal a tie také typické hlášky: I´m your father etc.
Áno. A keby len do jednej. A tiež sa toho neviem /ani nechcem/ zbaviť. Začalo to už vtedy, keď som sa ako veľmi malá do prvej fiktívnej postavy zamilovala do Atreya z Neverending Story. A potom sa to so mnou už viezlo a vezie sa až doteraz :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a inak stava sa mi to bezne, lebo postavy v mojich knihach su proste uzasne
Btw........
K téme: u mňa je to asi platonická láska ktorá sa mi potvrdila po videní filmu Méďa - ukrajinka Mila Kunis
strasne ma potesilo potom ze ho obsadili aj v Insidious
ale tak prvý bol Ash z pokémona
a potom takí tí ako Dorian Gray a ..áno priznávam sa, aj Edward (Ale to ma veľmi rýchlo prešlo, keď som videla ten film )
ale jedine že "zamilovaná" (.. vážne?? to sa ani pri väčšine chalanov neodvážim povedať.. ) som (bola) do Briana Kinneyho
hoci herec, čo ho hrá, je wow, bez charakteru postavy by nebol až taký...