Neuveriteľné miesto. Určite sa tam chcem ísť pozrieť znova. Mali sme šťastie, že nás sprevádzala poľka, čo vie po slovensky. Vraj ako malé dieťa videla vlaky (ak sa to tak dalo nazvať) miznúce v bránach táborov...
Bol som tam a bol som rad ze som tam bol skoro rano takze som nemusel behat so skupinkou nejakych zidov apod. a mam kopec zabavnych fotiek o ktore sa urcite nepodelim
Bol som tam a mal som skoro rovnaký pocit ako keď kupujem rozky v Kauflande. Dosť ma to miesto sklamalo , nie že by išlo o to aby to tam malo nejakú atmosféru hororovú alebo čo , má to mať poučnú , čo aj má , ale nie je to proste nič strašné čo sa nedá vydržať
skutocne vtiahnutie do deja co sa tam kedysi v rokoch vojny odohravalo dodava krakanie vran na zchatralych strechach a chladny polsky vietor podfukujuci pod neutesnene stare okna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Bolo to ukrutné, ale ak by som mohla vrátila by som sa tam znova..
...aby som nezabudla a uvedomila si ako sa máme dobre.
@poke ten blog je mrte
to mi kladieš za vinu, že som bola na začiatku septembra na dovolenke a práve vtedy sa organizovala z našej školy exkuzia do Poľska?
» www.birdz.sk/webka/poke/blog...