ja som tam bola, ale tak tam nie čo pozerať.. áno je to dedinka s historickými domami, lenže takmer všetky sú v súkromnom vlastníctve, sú tam asi len dva do ktorých sa môžeš pozrieť aj do vnútra... keď už skanzen, tak určite Pribylina či ako sa to píše, tam si pozrieš všetko, tak sa k tomu správajú naozaj ako k dedičstvu UNESCO
@snehovavlocka No my prejdeme, to si pis . Ved uz len budem nejako manipulovat vysledky, ked to mam cele pod palcom, nie?
Uz to neriesi (chvalabohu) ona, ani jej traviaci trakt, takze teraz cestujeme v pohode . Ale bola v takom kritickom veku, kedy fakt.. sa muselo kazdu chvilu zastavovat. (To mala asi po mne.) A najprv zacal(a) "penit" (take bublinky nenapadne spod cumaka), tak sme vzdy len kontrolovali, ze - "aha, uz budeme zastavovat," alebo "je to v SUCHU, mozeme este ist.." No a tak .
(Ale da sa to oporovnavat !) No.. Hlavne na dlhsich. Nejakych 5 - 10 km mu problemy nerobilo. Ale ked sme isli z Ceska, tak boli potrebne priebezne prestavky .
Musime poznat, aby sme mohli navstivit ?
No.. to je. Tak ja ju teda ozeliem. A co teda Ovecka, ovecka ? To je presne na Teba site, podla mna!
@fylo Isteze, ako inak . Jaj, takze to len stolicka (ach)? Som trochu sklamana.
@snehovavlocka Jaaaj, zazitky s cestovanim, to je dalsia velka kategoria, nie? Ale nechame si to na neskor .
Neviem, ci sa mi zachcelo spoznavat novych ludi, ale uz sa mi pomaly cnie za vyvadzanim nejakych nevinnych hluposti. (Do tej kategorie spada tancovanie na muriku, ale aj spoznavanie novych ludi, ano, ano.) No kedy si spravila nieco neobycajne Ty? Ja uz ani nepamatam.
V ramci ritualu ? Myslis, ze to budu nejaki sektari ?
A hľa, aj za tu moznost sa predsalen nasli dalsi hlasujuci (*vacsinou asi pre to, ze si do tymu uviedla SEBA, lebo ja ich velmi moc nepoznam .)
@snehovavlocka Tu rieku som uz radsej ani neskusala menovat, ale hej, presne TO, TO som myslela ! Ale.. dokazala si, ze vies vytrvat i narocnym uloham a si stale tu, medzi zivymi - a to je dolezite, hoci Tvoje koraby uz zrejme nemozno povazovat za zive - nech je im prud lahky.
Hej, dnes som evidentne zjedla nieco, co mi velmi neprospieva . Da sa vyhovorit na to, ze mi je trochu choro a cely den mi tlaci nieco na mozog (..akoze fyzicky, ze naozaj) ? Taky nejaky blby tlak..
smiley: Boze ,Pribilina.. no, musis uznat, ze dnes mi ide.)
@flussica To píšeš, akoby som sa na nich aj viezla. Ale ony boli aj napriek svojej malosti veľmi odolné, to vidno na prvý pohľad. Škoda, mohla som na ne napísať odkaz, možno ich niekto našiel a možno by sa ozval.
V poriadku, máš ospravedlnené.
Ale toto už nemáš! Ako to, že si si to nevšimla? @13 ... nie, netreba mu vynadať.
Fuj, hanba, ospravedlňujem sa, @cjubou ďakujem, som rada, že nás sleduješ pozorne
@snehovavlocka (Vidim, ze je nas viac .) Takze teraz sa asi nehodi vytiahnut Tvoju reakciu späť na tuto vetu spred par dni, len za inych okolnosti.. Hmm, ja uz budem dobrý slimák.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
PS: Kedyze sa dostaneme k planovaniu ? A keby s nami isiel aj chlapec zo zachodu s novinami na izbe 1408.. No mmm!
Ja som napr. bola v Ruzindole, ale to sa asi nerata, ze . Mne sa to kedysi velmi plietlo. Maju nieco spolocne ..
No, veď plánovať môžeme hocikedy.
Ale zas pozor, hocikoho cudzieho neberieme, pre istotu bude výberové konanie, nechcem to ako jednosmernú cestu.
To vôbec nepoznám.
@kokosovyorech To bol určite hlavný cieľ tej exkurzie. 8)
No vlastne.. tiez pravda . Tak dobre, vytvorim aj psycho(pat)testy?
To je tu u nas, pri Budmericiach . A museli sme tam raz zastavit, ked sa nas pes skoro poblinkal v aute .
» www.vlkolinec.sk/...
A hen na ten bicykel !
» www.vlkolinec.sk/... i/u_06.jpg
» www.pribylina.sk/muzeum-liptovsk...
Aha tak. A čo, nemá rád cestovanie?
Hej, videla som, mám tú stránku otvorenú. Ale tuším by aj zhnil, kým by sme na ňom došli domov...
Fluss, pozeraj, tam majú aj kultúrny program!
31.7. je Ovečka, ovečka...
Uz to neriesi (chvalabohu) ona, ani jej traviaci trakt, takze teraz cestujeme v pohode . Ale bola v takom kritickom veku, kedy fakt.. sa muselo kazdu chvilu zastavovat. (To mala asi po mne.) A najprv zacal(a) "penit" (take bublinky nenapadne spod cumaka), tak sme vzdy len kontrolovali, ze - "aha, uz budeme zastavovat," alebo "je to v SUCHU, mozeme este ist.." No a tak .
Podla toho, ku komu domov ...
@Vlocik Ale ja chcem ist aj na Mašinparádu!
Tak je dobre, že to prešlo. Mne tiež bývavalo zle, ale tak so psíkom sa nebudem porovnávať. A to vždy mu bolo, či iba pri dlhšej ceste?
No neviem, poznáš niekoho, koho by sme mohli navštíviť?
Aj? Ale to je už o chvíľu, to nestihneme. :p
Aj Ty si najprv robila bublinky ?
(Ale da sa to oporovnavat !) No.. Hlavne na dlhsich. Nejakych 5 - 10 km mu problemy nerobilo. Ale ked sme isli z Ceska, tak boli potrebne priebezne prestavky .
Musime poznat, aby sme mohli navstivit ?
No.. to je. Tak ja ju teda ozeliem. A co teda Ovecka, ovecka ? To je presne na Teba site, podla mna!
Chúďa.
Zachcelo sa ti spoznávať nových ľudí?
Ja neviem, myslíš? Len aby ma tam neobetovali v rámci rituálu.
@cjubou Ozaj sa chceš pridať?
@kosh ?
@flussica - dúfam, že ten popis mojej osoby bol prejavom nadšenia . Len ťa poopravím - nie je to záchod, sedím na stoličke
samozrejme, inak by som na tú možnosť neklikol
a je / bude určený aj nejaký termín ?
@snehovavlocka Jaaaj, zazitky s cestovanim, to je dalsia velka kategoria, nie? Ale nechame si to na neskor .
Neviem, ci sa mi zachcelo spoznavat novych ludi, ale uz sa mi pomaly cnie za vyvadzanim nejakych nevinnych hluposti. (Do tej kategorie spada tancovanie na muriku, ale aj spoznavanie novych ludi, ano, ano.) No kedy si spravila nieco neobycajne Ty? Ja uz ani nepamatam.
V ramci ritualu ? Myslis, ze to budu nejaki sektari ?
A hľa, aj za tu moznost sa predsalen nasli dalsi hlasujuci (*vacsinou asi pre to, ze si do tymu uviedla SEBA, lebo ja ich velmi moc nepoznam .)
Hm, také obdobie chuti spoznávania som mala prekvapivo napr. chvíľu minulé leto, ale nič sa nekonalo - a občas ma to prepadne hocikedy.
Ja? Bola som predsa púšťať loďky na rieku!
Čo ak?
Tak z nich "poznám" len cjuboua - a ak si si všimla, zvyšku sa neráčilo okrem zahlasovania ani slovkom o tom zmieniť, takže vážne to neberiem.
Juj, vlastne hej, Ty si bola splavovat .. Tak to bolo odvazne.
Waa, podolinske podsvetie !
Hm, sice tiez pravda. Tak su to podrazaci .
Dnes si zjedla slovenčinárske okienko?
A tak možno aj Pribilina tam bol.
Ja neviem, načo potom hlasujú, to vôbec nie je vtipné. :p
Hej, dnes som evidentne zjedla nieco, co mi velmi neprospieva . Da sa vyhovorit na to, ze mi je trochu choro a cely den mi tlaci nieco na mozog (..akoze fyzicky, ze naozaj) ? Taky nejaky blby tlak..
smiley: Boze ,Pribilina.. no, musis uznat, ze dnes mi ide.)
Vynadam im?
aby som vás vyviedol z omylu, tak ericca napísala, že by šla @13
V poriadku, máš ospravedlnené.
Ale toto už nemáš! Ako to, že si si to nevšimla? @13 ... nie, netreba mu vynadať.
Fuj, hanba, ospravedlňujem sa, @cjubou ďakujem, som rada, že nás sleduješ pozorne
až tak pozorne nesledujem, ale toto som si všimol a nedalo mi neozvať sa
A to som Ta neupozornovala? Ved to hlasi aj paragraf! Vsetko, co povies, moze byt pouzite proti Tebe; nie len na sude 8).
Nemam, nemam.. ani neviem, ci bude a ak, tak kedy priblizne. Musim to mame opat nenapadne predostriet.
Veď ja som si toho vedomá.
Hádam ti už čoskoro bude niečo radostne ťukať na sklo...
To ma tesi .
Len ci na to tukanie bude mat dostatocny svih .
Možno by nemalo.
Mieniš ho aj trénovať?
Ja viem, ja viem.. Zatial si mi to ale nevratila . Mienis ma aj upozornit pred revanzom, alebo zautocis nebadane a od chrbta?
Jasne, kazdy piatok preteky do vrchu - do nedele. Mozno aj zhodim .
Nie, ja iba zákerne - preto ti to dávam vedieť.
Kam ho chceš zhodiť, ty tyran?
Ahaaa, to je skvelý spôsob. Taký tu u nás len tak nevidieť . Len tak ďalej!
Aha, tak už to začína. Vločka opäť vo forme. Jeho nikaaam, iné (naše) (sú)časti!
A toľko výkričníkov som už dlho po sebe nenapísala!
Týmto nepriamo len tak podporuješ moje slepnutie?
Prosím, formu neposmínaj, pripomína mi pečenie... (ach) (nie jeho, nie jeho!)
Akože veď nemusíš po mne kričať, mne sa nekazia všetky zmysly... Či toto tu stráca zmysel, tak preto?
*Pokial Ti to slovo pripomina slepnutie alebo pecenie, nehnevaj sa. Nebudem ho pouzivat casto.)
Tak sa Ti vidí ? Ale nie, naozaj, kdeže.
(No neviem, no neviem. Inac, vraj sa dozivaju dost malo .. Tak som na vazkach.)
Prepac, nechala som sa uniest. Zmysly su zmysly, darmo.. tak sa mi to nejako zamenilo .. Pocujes dobre? Teda uz nebudem kricat.