Mám kamošov čo to spravili. Ale čo bolo v aktualitách ze jeden neexol pivo ale dajaké dve pollitrovky "džinu" či jakej chmary lebo chcel byť cool a uz len napísal na fb ako mu je zle a našli ho mŕtveho tak...ľuďom seriózne jebe...nechápem takýto druh "zábavy"
Spravila som to na začiatku, keď o tom v okolí vedelo veľmi málo ľudí...vtedy to ešte bolo vtipné. Teraz mám tým zaspamovanú 1/2 nástenky a nie, už to teda rozhodne nie je vtipné, ale trapné. A ešte tie ich vylepšenia, miesto piva víno, lebo pivo nepije, do piva zelenú a hateri, ktorí sa snažia byť za každú cenu zaujímaví a jedineční
Ja som výzvu splnila, avšak na prípadné ďalšie sa už teda nechystám
dostalo ma to ešte na začiatku, z mojho fb som bola prvá baba teraz je to už strašne trápne, už by som do toho nešla. a síce vypila, ale čakala som lepší výkon na to, koľko piva vypijem každý deň
NEKNOMINATIONS! tu v kanade je to velký hit teraz, ale vypitie piva na ex tu neznamená nič, to sa tu robí bežne tým myslím shotgunning beers, ďúra zo spodu otvoriť a vypiť za 5 sekúnd haha .. naposledy kamarát čo ma nominoval vypil tak 6 pív, malú fľašku jegermajstra a hodil sa do ľadovej rieky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
» www.vitalia.cz/clanky/pivo-na-...
Ja som výzvu splnila, avšak na prípadné ďalšie sa už teda nechystám
a teraz mám zaúálené priedušky a pijem oborovičku :/