ale len kvôli tomu ze jeden moj znamy je kandidat a poprosil ma, aby som sa volieb zucastnil, inak by som nesiel volit. Odkedy pan Mečiar a HZDS niesu v politike tak sa neoplati chodit na volby
Ľudia neboli voliť pretože to nemajú po ceste? Lebo sú v práci?
Ešte sa volbám vysmejú niečím typu "Som zvedavý na tú závratnú účasť"??
Potom budú tí istí ľudia vyplakávať prečo tam sú smeráci kotlebovci a kollárovci a prečo stále neni dostavaná dialnica
Slováci ani nechcú aby sa dostavala dialnica však na čo by sa sťažovali??
Nie...chcela som ist s bratom ale asi po minute co som nesla zacala mama frflat ze nech na mna necaka ze ho potrebuje aby daco robil tak som sa nasrala a poslala som ho sameho nech neobtazujem rodinu tym ze na mna musia tak "dlho" cakat ...ale vlastne aj tak ani neviem co sa to voli tak ktovie ci by som viac neuskodila
Ako môže niekto povedať že sa na voľby neoplatí chodiť? A preboha, aj keďsa učím, alebo som v práci, voľby trvajú od 7:00 do 22:00, to je 15 hodín ak správne počítam, zakrúžkovanie pár kamdidátov trvá najviac 15 min. Ok, vy si poviete že nemáte čas. Ale to si povedia tisícky ďaľších mladých ľudí. Voliť chodia babky, a potom rôzne individuá ako sú chlapci čo nemajú v hlavách nič (len to že Kotleba zbaví Slovensko cigánov, a to je to najlepšie riešenie) a iné.
Ľudia nechodia voliť lebo ich to proste nebaví.... Zakaždým chodili a nič z toho, tak im je to už jedno, ci už išli alebo nie zakaždým nikto nič poriadne nespravil, poďme voliť volov...
Nebola som, lebo som bola mimo kraja na svadbe a to mali byť moje prvé voľby ale som rada, že som nešla lebo sa do politiky absolútne nevyznám a nevedela by som za koho voliť
Nechodim volit lebo sa nezaujimam o politiku a tak by som nevedela ani koho a preco a co a jako... mozno som v tomto ignorant ale ked ich nepoznam ako mozem ist niekoho volit? A nie, nechce sa mi sledovat kto aky je a co chce a kolko sraciek a slubov nasluboval a kto ich mozno aspon to jedno percento dodrzi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ešte sa volbám vysmejú niečím typu "Som zvedavý na tú závratnú účasť"??
Potom budú tí istí ľudia vyplakávať prečo tam sú smeráci kotlebovci a kollárovci a prečo stále neni dostavaná dialnica
Slováci ani nechcú aby sa dostavala dialnica však na čo by sa sťažovali??
Ale ten kto veľmi chce, tak si naženie tie hlasy, a práve kvôli ostatným nevoličom (čo by aj nesúhlasili) vyhrá