potrebujem radu...ide o to ze chalan ma prvy krat vyprstoval a potiekla krv nie moc len som si vsimla ze mal krvave prsty a zasimial sa ze ani netusil ze ich ma take dlhe..sama neviem ci mi prerazil blanu alebo to pri sexe ktory zatim este nebol bude boli
Nikusik ja nevie čo bude pri 1. sexe to je u každého jednotlivca iné vieš že to nepôjde ako 50ty krát ale neboj sa 1.krát to má svoje veľké čaro ale s človekom, ktorého miluješ je to krásne to ti môžem povedať a opísať ti môžem akurát moje pocity ale ako sa pri tom cíti dievča neviem, ale asi to tiež nieje hnus. Ale len s človekom, ktorého budeš milovať ostane ti krásna spomienka inak to nebude ono
Ajaj, dalsia masiarina Asi chlapec nemal ostrihane nechty A mozno mal za tymi nechtami aj spinu a bryndzu zo svojho tatosa a teraz mas v pipine vela bacilov, ktore sa ti tam budu mnozit a vylezu ti az usami. A urcite si si vsimla, ze okrem cervenej farby mal tie prsty aj zlte od prefajcenia. A cervena + zlta = hneda (tusim).
1ka no si hnusny vobec to tak nebolo..fuuj narozdiel..viem s kym si davam tu cest..si hnusny fakt... prisla som na to ze prsty boli asi noo dlhe..a dorobi sa to sexom ale dik za rady..
nikusik:noo ta krv...podla mna ti nemusel pretrhnut blanu...ja ju uz davno nemam a niekedy tiez krvacam..neviem co sa ti mohlo stat,ale tak to je jedno ci mas blanu ci ne,prvykrat to bude prvykrat a budes si to pametat cely zivot,hlavne ked je to s milovanym clovekom
tommyhot:jeeej dakujem...tak ja som s asnazila pomoct,bo mozno pre niekoho sa to zda trapna otazka ale tak pre niekoho moze byt dolezita a ked viem a mam skusenosti tak rada pomozem,ked uz nikto iny a kazdy tu pise ze boze to je trapne a take kraviny,som zvedava ake ma ten onen dotycny problemy..asi este vacsie a nema ich kde kompenzovat.to sa tyka tych co maju blbe reci a nechutne poznamky
vredik:nie nie som citlivka,ale tak pre toho dotycneho to moze byt brutalne velky problem...pre niekoho moze byt problem aj to co si oblecie a druhemu sa ten jeho problem moze stat neskutocne trapny a odsudi ho,ze je to primitivny clovek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov