Pre každého je niekto iný- Preto som písala, že z TVOJHO pohľadu....
Nie všetci sa poznajú- (čítaj tému poriadne: Nevadí, že toho dotyčného nepoznáte osobne (možno), len proste kto Vám tak pripadá? ) takže znova z TVOJHO pohľadu...
@10saia to isté platí pre Teba.... čítaj poriadne- nemusíš dotyčnú osobu poznať... ide o to, kto Ti tak pripadá...
@lovingewe tak v tom prípade naozaj ďakujem podľa svojej teórie musíš mať krásne srdiečko i Ty, takže tiež skladám menšiu bezvýznamnú poklonu... (predsa je to internetový portál )
@kissmeplease - verny a uzasny clovek, ktory rad pomoze ked je treba Je silna a prekonava rany osudu... ktorych nieje malo...
@sasuke- toto mlade nenapadne dievca proste miluje vsetkych ludi ... aj ked sa svet k nej nesprava uctivo ... aj tak ich miluje a rozdava usmevy, snazi sa ako len vie... a nevie byt ani neprijemna... vzdy ked sa o to pokusi vyznie nakoniec roztomilo
@velkapohroma za jej snahu vyhoviet ludom ktorych ma rada ... za to ze ich ma rada a neda na nich dopustit aj ked sa k nej jej najblizsi spravaju ... blah
a tiez za jej lasku k zvieratkam.
a nakoniec moja milovana @magorita za to ako miluje chuja ako ja za to ze si v zivote vytrpela vela a aj tak veri v lasku ... za to ze kazdy svoj hriech lutuje... v tichosti a trapeni ... a za to ako sa snazi ludom pomoct aj ked mozno niektorych z nich vobec nepozna ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Krásna téma ...
Dávam ti ***** +jednu * navyše odo mna
Wow, ďakujem (a to som si myslela, že ma tu bude každý spamovať čo zas za kraviny vymýšľam )
len si nejako ,,nenominovala´´ (aby sme sa vrátili k téme...)
Pre každého je niekto iný- Preto som písala, že z TVOJHO pohľadu....
Nie všetci sa poznajú- (čítaj tému poriadne: Nevadí, že toho dotyčného nepoznáte osobne (možno), len proste kto Vám tak pripadá? ) takže znova z TVOJHO pohľadu...
@10saia to isté platí pre Teba.... čítaj poriadne- nemusíš dotyčnú osobu poznať... ide o to, kto Ti tak pripadá...
...hmm...ale ja to myslím vážne, {každy kto si ten odkaz prečíta ma svojim spôsobom dobre srdiečk } teda medzi tie dobre srdiečka patríš aj TY
@sasuke- toto mlade nenapadne dievca proste miluje vsetkych ludi ... aj ked sa svet k nej nesprava uctivo ... aj tak ich miluje a rozdava usmevy, snazi sa ako len vie... a nevie byt ani neprijemna... vzdy ked sa o to pokusi vyznie nakoniec roztomilo
@velkapohroma za jej snahu vyhoviet ludom ktorych ma rada ... za to ze ich ma rada a neda na nich dopustit aj ked sa k nej jej najblizsi spravaju ... blah
a tiez za jej lasku k zvieratkam.
a nakoniec moja milovana @magorita za to ako miluje chuja ako ja za to ze si v zivote vytrpela vela a aj tak veri v lasku ... za to ze kazdy svoj hriech lutuje... v tichosti a trapeni ... a za to ako sa snazi ludom pomoct aj ked mozno niektorych z nich vobec nepozna ...
Predbehla ma!
A k téme: Všetkých čo mám v priateľoch!
@scenetiffani , @1ivanushka1 , @misicka606 , @matejjko2 .
Bojím sa s nich vybrať! :/
@alpanu ďakujem
a jej články sa mi zdajú také krásne prirodzené
(jaj, keď mi tá príde na to, ako si tu z nej uťahujem )
Ale veď to je v pohode Julka, to sa dá liečiť