nooooo podla mna este vzdy sa najde nieekto s niecim novym,ci uz povybera najlepsie z niektoryx stylov alebo pride uplne s novou vecickou....popripade uz nikto na nic nepride...
Noo to je problem ze ludia ani nemaju potuchy kolko roznej hudby sa este aj v dnesnej zdanlivo zmainstreamovanej a komercnej hudby vyraba a clovek co ma naozaj dobry pristup k internetu a vie co ma hladat si vzdy najde to svoje ...
hejhej..lenze aj tak uz dlho neprislo nic tak vyznamne ako rock´n´roll..nieco co by nasledne ovplyvnilo skoro vsetko..(s tym prikladom som to asi prehnal,ale myslienka ostava
popularita zanrov sa v polednom storoci neskutocne rychlo menila, ked si to vezmes globalne, kazde desatrocie je uplne o inej hudbe a to ze nieje uz kam dalej sa ti zda len teraz. ked sa o 20 rokov pozres nazad, az potom uvidis, kolko sa toho zmeni a kolko tu toho este nebolo...
..netvrdil by som,ze kazde desatrocie je o uplne inej hudbe..minimalne posledne dve nie su urcite nijako prevratne...z dnesnych kapiel sa da velmi tazko vybrat nieco,co neznie ako nieco,co si uz niekedy pocul...mozno nejaky refren zo zaprasenej platne tvojho fotra zo 60tych rokov....kazdopadne je verim,ze tu vsetko nebolo,neviem co pride,ale urcite nas nieco revolucne este stretne..keby som si to vedel predstavit ja,tak by som ten styl vlastne vymyslel..zaseraz to bude chciet nejakeho genia,nejaku osobnost,ktora sa na nieco pozrie inym pohladom ako my.....
bolo tu všetko ale to mate ako so psami,kríženci čistokrvný a bastardi len pár šťastlivcom sa podarí dostať do povedomia ľudí,
no tie under sú však často omnoho lepšie ako tie ktoré pozná skoro každý,dobou vznikajú štýly,ktoré sú iba dočasné,dalšie sa postupne formujú a iné sú stále stálice,však vravíjm hudba je ako pes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
no tie under sú však často omnoho lepšie ako tie ktoré pozná skoro každý,dobou vznikajú štýly,ktoré sú iba dočasné,dalšie sa postupne formujú a iné sú stále stálice,však vravíjm hudba je ako pes