co som pocula.. dost striktny rezim priam brutalny.. ale predpokladam ze je to tvorene psychologmi atd.. aby si dotycny uvedomil svoju zodpovednost k vlastnemu zivotu a jeho okoliu.
moj byvaly sa akurat vratil ... hovoril mi ze je tam strasna nuda .... hovoril ze jedina zabava co tam je tak osprchovat sa a odhanat tepleho spolubyvajuceho
Ja som tiez pocula od tych co boli len to nejhorsie, az mi tych ludi bolo luto.. inac ani jednemu nepomohli aj po viac krat opakovanych lieceniach.. z toho co som pocula by som tam nidky skoncit nechcela
ja som zas pocul, o jednom takom ustave tuna na vychode (v Hran-i), sukromne a vraj fakt luxusne vybavena liecebna(bazeny, vsetky rozne sporty, jacuzza, pc...). nie je zamerana len na drogovo zavyslych, ale i na dusevne chorych. vraj tam maju vsetko na co si clovek len spomenie. veskery luxus. ze sa tu lieci plno decak prominentov z blavy a tak. je to len do 18 rokov. jedna znama tam bola a tak na to nahuckala jedneho kamosa, ze tam strasne cel ist, vraj na rekreaciu . no ked zistil, kolko by to jeho fotrovcov stalo, radsej si pozhanal dalsi material a vybodol sa na to
Tam čakate 5-hviezdičkový hotel s full servis??? hhh...tak asi že striktny..ja by som sa s fetakmi ani nezaoberala...si nezaslužia moju lutost ani zakopnutie... sami si to sposobili...
Oliverboy: hento o hrani je dobra blbosť poznám dosť ludi čo tam boli ale nie fetaci ale taký čo mali rodinne problemi depresie samovraždy... a sice su tam bazeny ale nikdy ešte neboli otvorene sestričky su niektore uplne kravy niektore zas v pohode ale neda sa odtial nikam pohnuť furt jeden areal...prísny režim si myslím že pre tych čo maju psychiicke problemy by to ani nemalo byť ale pre fetakov by to bolo dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
niektorým pomohlo, niektorým len dočasne
podmienky sa rôznia podľa druhu zariadenia
jednému sa tam dokonca páčilo
jasne že to neni hotel, ale musia ťa niečím zamestnať, tak pracuješ