Ako takto ti poviem, z Lamača choď na Patrónku tak prejdi podchodom na druhú stranu cesty a odtiaľ na 21 k Borom Každopádne nechápem ľudí, čo sa hanbia opýtať človeka na cestu alebo spoj osobne...
@4 ja nechápem ľudí, čo si neapalánujú/nezistia cestu a zbytočne otravujú ľudí pre niečo, čo sa dá pozrieť na nete
chápem keď sa to stane že zrazu zistíš že máš dakam ísť ale keď to viem dopredu tak so stránkami ako imhd.sk, cp.sk alebo google maps to celkom dáva každý
a ak to nepomôže a stratíš sa, spýtaš sa
ale ísť naverímboha dakam, ani nevedieť ktorá bije, to je trošeno silná káva
ja si nechcem predstavit, co by dnesna mladez robila, keby prestal ist internet na mesiac, ved ludia by podla mna ani nevedeli ako sa dostat z domu do vedlajsej ulice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
chápem keď sa to stane že zrazu zistíš že máš dakam ísť ale keď to viem dopredu tak so stránkami ako imhd.sk, cp.sk alebo google maps to celkom dáva každý
a ak to nepomôže a stratíš sa, spýtaš sa
ale ísť naverímboha dakam, ani nevedieť ktorá bije, to je trošeno silná káva
ja si nechcem predstavit, co by dnesna mladez robila, keby prestal ist internet na mesiac, ved ludia by podla mna ani nevedeli ako sa dostat z domu do vedlajsej ulice