neznasam ked sa si chalan pri bozkavani mysli ako mu to ide a div ma nezadrhne,,mam rada pomale a nezne bozkavanie,,ziadnu rotacku ,,,,musim uznat ze keby sa chalan nevie bozkavat tak nema u mna sance
No ja som sa zatial s vela chalanmi nebozkávala,ale ten prvý bol moc slintavý ...takže žiadne sliny a ten druhý ten bol úplne skvelý...najviac sa mi páčilo ked sme sa bozkávali a on ma len tak jemno kúsol do jazyka,ale nie že mi ho div ukúsol ...to nie iba tak jemno a zas pokračoval...tak to bolo skveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tiez som za rozne inovacie a experimenty...stereotyp ubija...mne sa paci kazdy bozk hlavne ze je od cloveka ktoreho lubim ..zaujimave a prijemne je napriklad satie spodnej resp. vrchnej pery...alebo najkor jemne oliznutie pier partnera pokracujuc sladkym francuzakom..
No joo sliny nie su nic príjemne a prvý bozk nemusí byť tiež žiadna sláva, zvyčajne to tak býva že prvý bozk s chalanom je taký nemotorný ako kebys te nemali rytmus... no po niekolkých spolocných bozkoch zistíte co sa komu páci a nájdete spoločné tempo... mám skusenost aj s tým ze prestal tak slinit asi preto ze zistil ze v pomalých bozkoch je toho krásneho ovela viac
typek, hriech iba to, co vies, ze nie je spravne. asi sa ti paci, ked sa ti vysmievaju na kazdom rohu. ked sa ti budu vysmievať, mysli na to, ze ja sa ti nikdy nebudem.ziadna ironia.
Ja s priatelom sme bozkom davali aj mena ...a skusali sme vselico mozne...napr. najvacsia haluz je ked sa mi prisaje na usta a dycha cezomna a pritom sa aj ja nadychujem a vdychne domna a zase nadychne...je to akokeby ste hulili cez bongo travu
Alebo jazyckom pod jeho jazycek hmm, take makkucke je to tam...
alebo ked on otoci hlavu o 90 stupnov a jazykom mi ide do kutika ust...
teeeda...ja zboznujem ked ma niekto bozkava na krku to je nieco uplne usper uzasne a ked dotycny este trocha aj skrabe bo neni oholeny dohladucka...mnaaaaaaaaam
najlepsie su urcite take jemne bozky ale ked su obidvaja nadrzany tak aj take tie poriadne francuzaky ...a nejlepsie je ked tak rukou za krk a hlavu sa chytite a potom po krku jazykom...mnamiii
mam rad, ked sa so mnou hra. najskor len take letne bozky, potom kratulilinky francuzak, potom zasa len take bozky, potom zasa franczuak, ale len taky kratky, postupne to zrychlovat, popri tom cmulanie pery... potom to zasa spomalit... jednoducho taka hra.
1. "zožeriem ťa celú" - u väčšiny párikov má totiž kočka menšie ústa ako chalan a keď na ňu otvoríte celú hubu a ona sa vám bude chcieť prispôsobiť, tak si vykĺbi sánku!
2. "jazyk až do hrdla" - síce tie hry s jazykom sú fajn, ale netreba to preháňať. Viete predsa, ako to dopadne, keď si strčíte prst príliš hlboko do krku...
3. "čo je mokré, to je čisté" - ak chcete priateľku umyť, tak s ňou choďte do sprchy, ale pri bozkávaní neslintajte ako bernardín, čo zachraňuje turistu zavaleného lavínou!
.... 1. jjaa by som ju faakt spapal...aale v inom zmysle.. ..aa mnoo mam asi najvacsie usta v okrese a druhe najvacsie v kraji....: ...aale noo je to pravda zee nie naplno otvarat hubu:
2. jazyk mam bohuzial od prirody dost kratky asiroky co nieje moc super..:
3. nooo s tym regulovanim slin je to asi take lahke ako regulovanie potenia v saune cize too zavisi od kazdeho ako slini
no ja som sa z babou v zivote nepozkaval zatial to boli len chalani ale:
najvacsi horror su male usta a prtavy jazyk ktorym urobi 1000 pohybov za sekundu
najlepsie je to nejako nezne vyhecovat myslim tym nie hned strcit jazyk tomu druhemu priamo do krku mierne hryzkanie pier ale neznasam vysavanie jazyka neviem kto zaviedol tuto praktiku lebo je to otrasne nooo siliny je najlepsie hltat tie svoje aj partnerove, ale hlavne ide o to aby sa ti dvaja pritahovali inac je to onicom
no ja som mala zatial len dobre skusenosti ale s chalanmi, nie s babami neviem ako vam, ale mne sa velmi paci prvy bozk, ked zacina vztah..to je vtedy take opatrne, neviete co mate ocakavat no mne sa to velmi paci alebo este to je dobree, ked sa tak trosku natahujete, ked sa odtahuje jeden (ale zo srandy a vidite ako ten druhy uz mooc tuzi vas pobozkat to je hezkeeeee asi taak
no s tym jazykom hlboko krku ani ja nemam dobre skusenosti..bolo to stale o tom istom.ziadna neha bo som sa musela furt odsuvat aby som vobec mohla pohnut aj ja tym mojim..a asi najhorsie bolo ze nie a nie skoncit..bozkavanie je o hre jazyka a nie ze strcim..hybem s nim..a po minute vytiahnem..
HEhe az na gramticke chyby s bozkavanim si myslim ze sa to ma nechat na chalana nie?aspon ja si to tak myslim a je to potom fajn a nebozkavaj sa hlavne pred vchodom svojho domu dobra rada
Tak neviem neviem, je mi jasné, že pod pojmom ,,sliny" a ich prekážania sa predstavuje veľa slín, ale napríklad mne by strašne vadilo, keby som sa mala bozkávať so suchými perami a bez jedinej slinky... také nereálne, neprijemne,... inak je tu všetko, čo aj mne prekáža spomenute...jemne bozky a prežívanie bozkávania je najlepšie, ne že mám pocit, akoby to chalan chcel mať už už za sebou...najkrajší bozk je, ked po niekom hrozne túžim, túžim ho pobozkať a potom to príde...ha a to myslím vážne...najviac sa mi do pamati ukladajú také bozky...
jasne...chlapec by sa mal cinit v bozkavani... too je asi taky isty nazor ako ze : zeny by mali ostat pri detoch a sporaku..noo ale neriesim :. mnoo mne sa paci...keed tak napne jazyk aa oblize mi zubky a potom peru zospodu..mmm... :...
mno boskavanie je super moje prve bolo velmi mile nežne a take ako ma bit prve ale od vtedy som sa boskavala s vela chalanmi možempovedat čim starši tym lepši aspon tak todo teras bolo u mna teras chodim s 25ročnim chlanom a boskava sa bohovsky ako fakt vie jak na to mno.:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
...francuzak je pekny,,,
,,,ale nasiel som mini finticku ( staru),..jemne bozkat spodnu peru sem a tam,..potom sa hlavou odiatlit...a baba bude saliet...
mna zatial ziadne nijak nehecovala,az na tuto,ta mi da na rozlucku...a som rad..viem ze si to zasluzim
Hlavná vec, že si dáš nick sexikráska, ale pýtaš sa hentaké chujoviny...
ale ja mam rada jazyky a aj ich pouzivam
ale nie ked mi to strka az niekam do hrdla a nemam rada ked niekto neskuseny skusa so mnou vseliake experimenty
a to je asi len moja uchylka ale najradsej sa bozkavam v tme : )
mne sa strasne paci experimentovanie..ze nie len jazyk hore dole..jak spominana rotacka ...ale jemne bozkanie pier..ataak .
Alebo jazyckom pod jeho jazycek hmm, take makkucke je to tam...
alebo ked on otoci hlavu o 90 stupnov a jazykom mi ide do kutika ust...
a samozrejme bozky na krk!!....to je nice
Vzdajte sa bozkávania typuov:
1. "zožeriem ťa celú" - u väčšiny párikov má totiž kočka menšie ústa ako chalan a keď na ňu otvoríte celú hubu a ona sa vám bude chcieť prispôsobiť, tak si vykĺbi sánku!
2. "jazyk až do hrdla" - síce tie hry s jazykom sú fajn, ale netreba to preháňať. Viete predsa, ako to dopadne, keď si strčíte prst príliš hlboko do krku...
3. "čo je mokré, to je čisté" - ak chcete priateľku umyť, tak s ňou choďte do sprchy, ale pri bozkávaní neslintajte ako bernardín, čo zachraňuje turistu zavaleného lavínou!
2. jazyk mam bohuzial od prirody dost kratky asiroky co nieje moc super..:
3. nooo s tym regulovanim slin je to asi take lahke ako regulovanie potenia v saune cize too zavisi od kazdeho ako slini
..toť vsjo:
najvacsi horror su male usta a prtavy jazyk ktorym urobi 1000 pohybov za sekundu
najlepsie je to nejako nezne vyhecovat myslim tym nie hned strcit jazyk tomu druhemu priamo do krku mierne hryzkanie pier ale neznasam vysavanie jazyka neviem kto zaviedol tuto praktiku lebo je to otrasne nooo siliny je najlepsie hltat tie svoje aj partnerove, ale hlavne ide o to aby sa ti dvaja pritahovali inac je to onicom