Myslite si o sebe ze sa viete dobre bozkavat? Uz vam niekto povedal ze sa bozkavate zle/dobre? Kolko ste priblizne mali bozkavacich partnerov? A aky typ bozku mate najradsej? dik
Vraj sa viem dobre bozkávať, koľko partnerov? to neviem asi do 10. A najobľúbenejší bozk je asi taká pusa, ktorá má navnadiť na pokračovanie. To mi vie dať iba moja
to závisí od toho, či si sadnú v tomto ľudia, takže...pokiaľ sa mi niekto netlačí nasilu do hrdla s jazykom, nie som celá oslintaná a ták, tak každý bozk má svoje čaro
a neviem no, donedávna som to počítala na jednej ruke, ale od istého času...ehm...neviem, tak okolo 20? obe pohlavia, samozrejme.
Asi 8-9 nie som si isty lebo niektore sa stali v stave ktorom som si ich nebol schopní pamatat A bohuzial som sa prvy krat bozkaval s mojim najlepsim kamaratom ale beriem to s humorom najlepsie ked sme spolu zacali chodit mal som vtedy 14 a po tyzdni som si uplne uvedomil ze homosexual nie som
zaujímava otazka, myslim, ze skor viem ako neviem. Ale recenzie som zatial nedostala ziadne a inak odveci poznamka, ale ja sa vzdy necham viest chlapom co sa tyka bozkavania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jezis ja neviem...
aj normalne aj take detske
Ale inak mi nikto nepovedal, ako sa bozkávam.
Ani nebolo veľmi s kým pravdupovediac
a bozkávacii partneri? no..ak sa rátajú aj také jednorazové, tak 9.
2. nekomentujem
to závisí od toho, či si sadnú v tomto ľudia, takže...pokiaľ sa mi niekto netlačí nasilu do hrdla s jazykom, nie som celá oslintaná a ták, tak každý bozk má svoje čaro
a neviem no, donedávna som to počítala na jednej ruke, ale od istého času...ehm...neviem, tak okolo 20? obe pohlavia, samozrejme.
bozkávacích partnerov é tak cca 15 (ale nielen muži)
najradšej mám taký bozk keď.. je úprimný. a keď sa odo mňa chce aby som pokračovala. + taký ten hryzkací..
2. asi 10 , 1 z toho bol moj kamarat ( :3 ) čo už
a partnerov asi tak 10-12
smutný život delicy.
A neviem, nepočítal som to. A ako? No veď predsa až do krku jazýčkovku riadnu.
Alebo tak nežne, pomaly, ako z erotického filmu by som povedal.
partnerov bozkavacich? no neviem asi 3 ale tak "realne " len jeden
a ake mam rada? take...nezne.. neviem ako opisat
a pocet bab? hmm poviem diplomaticky ze do 10
a cislo takto verejne radsej nie
2. asi päť