nije... furt som si neujednotila ten počet ľudí, ktorých som vlastne chtiac/nechtiac stretla, ale... nikto z tých, ktorí mi momentálne napadli, si nezaslúžil...
ale keď sa zamyslím nad @30 tak... práve som si uvedomila, že jeden kus by sa našiel ibaže ho nepoznám odtiaľto a ani tu nikdy (mimo dňa registrácie) ani nebol
@mm47 Ježiiiiš, ja som sa najprv úplne zľakla, že si niečo nepamätám, keď som sa videla označená tuto... No ale ak teda škôlkarske pusinky považuješ za bozkávanie, tak ok.
aj tak nechápem, čo sa všetci nechutíte, šak to je jak...bozkávala si sa s niekým zo školy? proste sa tu stretávame, bavíme a jednoducho po čase vyplávajú na povrch sympatie. tak by to bolo aj v realite.
a ak ste taký moralizátori, že vám vadí, že tu každý s každým tak mi je váš úprimne ľúto.
a bozkávala som sa, nie s jedným a budem sa zas! lebo sa rada bozkávam
@antifunebracka prepac, to cislo je uplne vymyslene, resp. som ho videl na aute napisane je to nejaky zivnostnik co natiera domy alebo co, su to uz aj dva roky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
@yui tak skolkarsky
@side3
@depropex
@mm47
na viac si nespomínam
@11 to sa tesim
@majusssska bolo by to nad 15 rokov
@lochnessko bolo by načase si tie líca umyť
a líca si neumyjem muhehehe
Ale je dosť veľká šanca že z tých 250 000 registrovaných je tu niekto ...no či sem aj pravidelne chodí
@quatrefoil Co neni stale moze byt
@quatrefoil aj to sa ráta
Hod sem tu foto asi nemas ze
nemám :´(
a ak ste taký moralizátori, že vám vadí, že tu každý s každým tak mi je váš úprimne ľúto.
a bozkávala som sa, nie s jedným a budem sa zas! lebo sa rada bozkávam
a na rade je @stenatko ! moja budúca priateľka
my sa pozname? lebo nemam ten pocit
musim zit naozaj velmi zaujimavy zivot ked kazdy den pocujem o sebe nieco nove od ludi, co ma ani nepoznaju osobne
@lochnessko oki, ako myslíš
@yui no sak som napisal ze skolkarske ! Take ale zahrnul som to , podla mna je trapne ako tu niekto pise ze to sa nehovori , hanbia sa za to? chapes
A nelakaj sa
@stenatko to mi raz rozpovies,ok?
@purenarcissism stena mi neber!
a nechapem aka ina moznost moze existovat na tuto otazku
Ale stena sa bozkava zle
@91 a budem a budem!
Nebud! Moje kozate objatia ti budu ale vzdy k dispozicii
dakujem ti zan!
@smajdalf dobreee budme vediet!