Takže výsledky sú:
Dievčatá
Nie - 28,9% dievčat
Áno, ale nie z vlastnej vôle (hra, stávka, vyskúšanie, alkohol, - 6.7% dievčat
Áno, opakovane - 64.4% dievčat
Chlalani
Nie - 64.3% chalanov
Áno, ale nie z vlastnej vôle (hra, stávka, vyskúšanie, alkohol, - 10.7% chalanov
Áno, opakovane - 25% chalanov
Myslím že výsledky sú v jasnom kontraste. To otvára celkom priestor pre diskusiu prečo je to tak. Takže? To len preto že žena sa ako človek javí pre širšiu verejnosť ako krajšia(preto sa používajú všade hostesky atď.) aby to lákalo mužov už len kvôli nim a ženy ak to zaroveň bude niečo dobré či prospešné...napr. nejaky produkt)?
Tak už len keď si zoberieš že keď z tých 64.4% je aspoň polovica lesieb, teda 32.2% k tomu si ešte prirátaj tie, čo nechcú deti, pretože takých sa v poslednej dobe vyrojilo obrovské množstvo ... tak v podstate vyhynieme ... a tiež je nájsť nejakú normálnu babu dosť ťažké v takomto repertoári...
Osobne keby som dal pusu chlapovi, kamarátovi tak už by som sa necítil ako normálny na 100%
Tak lebo veľa chalanov to hrá na ten "macho" typ že fuuj nedám inému pusu ani neobíjmem ani nič lebo čo ak náhodou budem teplý kdežto babám to je viac jedno.
jou, keď sa bozkávajú dve baby, sú to lesby a niet cesty späť! @5 veď neber to tak prehnane @8 skôr ide o to, že nám babám sa to tak medzi sebou nehnusí, ako vám chlapcom medzi sebou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Dievčatá
Nie - 28,9% dievčat
Áno, ale nie z vlastnej vôle (hra, stávka, vyskúšanie, alkohol, - 6.7% dievčat
Áno, opakovane - 64.4% dievčat
Chlalani
Nie - 64.3% chalanov
Áno, ale nie z vlastnej vôle (hra, stávka, vyskúšanie, alkohol, - 10.7% chalanov
Áno, opakovane - 25% chalanov
Myslím že výsledky sú v jasnom kontraste. To otvára celkom priestor pre diskusiu prečo je to tak. Takže? To len preto že žena sa ako človek javí pre širšiu verejnosť ako krajšia(preto sa používajú všade hostesky atď.) aby to lákalo mužov už len kvôli nim a ženy ak to zaroveň bude niečo dobré či prospešné...napr. nejaky produkt)?
Osobne keby som dal pusu chlapovi, kamarátovi tak už by som sa necítil ako normálny na 100%
To trollovali alebo mysleli také tie pusy na líce keď sa lúčia
@8 skôr ide o to, že nám babám sa to tak medzi sebou nehnusí, ako vám chlapcom medzi sebou