Ved normálne sa pýtam lebo s kamoškou sa stále hádame ona hovorí že to je kurvenie a že to neni normálne a ja hovorím o tom že teraz je to bežn= tak ma zaujímal váš názor...a ked sa vám táto diskusia napáči,tak neodpovedajte!
hmmm je to normalne (vlastne skusenosti)...noo tak aspon u mna...a myslim aj u baby ak nema chalana,je to akysi druh uzivania si zivota ....ja kym som volny tak proste snazim sa to uzit !!
Tommyhot: šak ja nečakám že mi tu budú ludia skladať komplimenty ja sa normálne pýtam a vy hned vyskakujete
Typek: Nevieš čítať? Nič také som tam nenapísala písala som že sa o tom s kamoškou hádame či je to normálne a či to neni kurvenie ked sa BABA bozkáva s CHALANOM a naopak...
ak ma ta baba chalana, kurvenie to asi neni, ale zda sa mi to nefer voci tomu chalanovi s ktorym chodi..davat inemu chalanovi jazyk do krku len tak z roztopase... viete kolko bacilov je v ustach?kolko sa ich tym bozkom prenesie?
nieco poviem... baby ked sa bozkavaju na diskoteke s nejakym chalanom ...chalanmi tak je uz kurwa ale ked sa chlani objebavaju kazdy den s inou to je FAJN... o tomto by ste mali radsej kecat a zamysliet sa nad tym.. pretoze to stoji za par prispevkov..si myslim
Ale ja s toho nemozem, vzdy sa sem prihlasi nejaky novy user (neviem preco ale skoro vzdy je to zena) ktory nic nechape, nic si neprecita, a hend si mysli ze sem pastne prevratny nazor s ktoreho sa posere cele forum. nakopat ju nekam ...
IT: je vidiet kam ta mladez speje dopici... Preco nepobehuju po vonku a nehraju futbal, nechytaju jasterice, nekorculuju sa alebo neco podobne ale realizuju sa za PC cez den a v noci sa to najebe jak cinka?
Ale normalne ked ja budem mat deti ziadny internet , jebem na to. Radsi ich budem ucit windows server alebo neco podobne. Sak to je nenormalne jak sa ta mladez kurvy s tych PC. Kamarat co ma bracha mladeho to je kalsicke decko, ma ale 12 - 13 rokov tak nejak, na zakladke, ziadnych kamaradov ib a v skole, s nijakymi von nechodi nula bodov, cajky tiez zadne len doma , komp, internet , hry, a to je secko. Jebacka na secko.
Tommyhot Ja som od 8 rano do 17 tej v robote. Fuert pri kompoch, nete, serveroch atd atd. Ked pridem domou, rychlas sprcha nejake jedlo, a tahet sa frajerkou. S nou so do tej osmej a potom s nou von za kamaradmi do naseho tenis clubu Odtial cca okolo desiatej domo spat a zase kolobeh.
Cez weekend ked si nezozeniem prilezitostnu robotu (rad si hladam instalacie alarmou domovych, instalacie sieti do novostavieb a tak ) tak sa aspom dobre vyspim. Individual program s frajerkou a vecer sa ist raaadne najebat.
Ak si si vsymoj ja uz doma a ani cez weekend internet nemozem ani citit. Uz ho mam plne zuby. Uz som rozmyslal ze si dam doma zrusit linku. Vobec ju skoro nevyuzivam. Mam k nej maximalnu nechut po celom dni v praci
Este cez ten tyzden ked pridem domou vecsinou si citam este nejaku knizko napr win server 2003 a tak dalej
Inac som chcel mam doma taky good program sa mi paci. Vola sa WMware workstation. Simuluje ti PC v PC. Tj normalne si ho pustis, s ponuky si vyberes novy operacny system, naisntaluejs si co chces. Teda ja som si instaloval 2003 server. Vyhoda je taka ze ty to robi virtualnu masinu,vyvori si v meistach sieti vlastne 2 sietove adaptery, najlepsie na tom je ze ked mi to bezi minimalizovane s normal winu si to dokazem normalne pignut a vsetko ako s plnohodnotnym serverom. Tam sa ucim poriadne tie domenove systemy. A ked sa s winu odhlasim a prihalism normal sa zajebem do domeny. Je to taka haluska celkom sa mi to paci.
Majlos: vies to je taka zaujmava debata a my IT-ckari nemyslime na nic ine len na compy. Po frajrekach su to nase najoblubenejsie zaujmy. Aspon pre mna urcite..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Za dalsie neviem preco je tato diskusia umiestnena v diskusnom fore o chalanoch a muzoch. Skus to dat medzi vztahy. A neviem aku chces pocut odpoved ?
Ale stav sa ze takychto tem este bude viac.
a potom pride spasenie s nazvom BIRDZ 2.0 a budeme zachraneni
Typek : Neoblizujem prečo by som mala? To kde si zobral?
Toto je forum a budem si tu citat a odpovedat na co chcem a ked nevies prijat kritiku tak asi by si si mala rozmyslet ci tu nieco zalozit abo ne..
Typek: Nevieš čítať? Nič také som tam nenapísala písala som že sa o tom s kamoškou hádame či je to normálne a či to neni kurvenie ked sa BABA bozkáva s CHALANOM a naopak...
podla mna je o uplne normalne, jej by sa to tiez pacila keby sa kazdy chvilu mohla bozkavat s niekym, len asi nevie ake to je
alebo samozrejme je to iny tip osobnosti
proste to mas jak ked niekto sexuje od prveho rande, a iny ma vieru ze 'pred svatbou nie'
kazdy to berie inac
netreba sa o tom bavit, kto chce nech sa bozkava, a kto nie nech sa nebozkava, ale nech nepicuje do tych druhych
Ale ja s toho nemozem, vzdy sa sem prihlasi nejaky novy user (neviem preco ale skoro vzdy je to zena) ktory nic nechape, nic si neprecita, a hend si mysli ze sem pastne prevratny nazor s ktoreho sa posere cele forum. nakopat ju nekam ...
treba na tu zver len velky bic a maly dvor a trieskat to tam hlava nehlava mozno by im to pomohlo...
Ale normalne ked ja budem mat deti ziadny internet , jebem na to. Radsi ich budem ucit windows server alebo neco podobne. Sak to je nenormalne jak sa ta mladez kurvy s tych PC. Kamarat co ma bracha mladeho to je kalsicke decko, ma ale 12 - 13 rokov tak nejak, na zakladke, ziadnych kamaradov ib a v skole, s nijakymi von nechodi nula bodov, cajky tiez zadne len doma , komp, internet , hry, a to je secko. Jebacka na secko.
Ja sedim furt na nete, popritom programujem, potom som vonku s frajerkou a po nociach sa hram stihnem vsetko a este sa aj na 6 hodin vyspim..
Cez weekend ked si nezozeniem prilezitostnu robotu (rad si hladam instalacie alarmou domovych, instalacie sieti do novostavieb a tak ) tak sa aspom dobre vyspim. Individual program s frajerkou a vecer sa ist raaadne najebat.
Ak si si vsymoj ja uz doma a ani cez weekend internet nemozem ani citit. Uz ho mam plne zuby. Uz som rozmyslal ze si dam doma zrusit linku. Vobec ju skoro nevyuzivam. Mam k nej maximalnu nechut po celom dni v praci
Este cez ten tyzden ked pridem domou vecsinou si citam este nejaku knizko napr win server 2003 a tak dalej
Tak ja som bol teraz napraxi a som skladal compy a instaloval windoze aj linuxi, a tiez mi uz tie compy trochen liezli na nervy..