Ahojte, volám sa Marek a mám priateľku. Chodíme spolu pol roka, ale ešte som jej nepovedal ako neskutočne rád by som jej bozkával nohy. Každý máme iné chute a mňa zrovna toto strašne bere. Potreboval by som nejakú radu, najradšej od baby lebo sa bojím, že
ja som priatelke bývalej bozkával asi už všetko len čisto niektoré partie sú naozaj už úchylné hh proste vždy sa to rieši komunikáciou, ja som to osobne vždy vyskúšal najskôr (čokolvek osm chcel) a podla jej reakcie som sa zariadil alebo to prediskutoval ... alebo ju ,,znásilnil,, ale tak ku koncu sa nikdy už nebránila hh
aj ja som obcas byvalemu dala pusu na nohu (ano, aj na chodidlo) a to VOBEC nie som foot fetishista. len presne to, ze ked niekoho lubim, tak sa mi na nom nehnusi ziadna cast a nemam problem pobozkat mu chodidlo (pokial nie je spinave, nesmrdi a neviem co ine ofc). olizovat by som uz neolizovala, ale nejaka letma pusa mi pride uplne neskodna. ved za to sa nemoze normalna baba nasrat, ci?
poznala som fetisistu pri kt som musela nosit stale len rifle a este si chcel cuchat k vlasom aj tak a mi vravel ze co mal baby a priatelku tak nemal nikto s tym problem a neviem preco podla mna je to prijemne ked sa chlap nevenuje len rozmnozovacim organom ale aj inym veciam :ehm:
Podľa mňa by si to mal rovno skúsiť a nevypravat jej o tom...aspoň ja osobne moc nemám rada tie keci, ked si chalan pýta povolenie...jednoducho to skús a ak sa jej to nebude pozdavat, tak ta stopne..priapadne to na nej zbadas, ze sa jej to nepáči... :ehm:
U mna to funguje tak, ze ked vidim ze muza nieco fest vzrusuje, tak nasledne to jeho vzrusenie vzrusi mna.
A aj nohy uz boli...ja byt chlapom tak sa nepytam, osobne mam radsej ked je chlap iniciativny, ale zacala by som vramci predohry skumat ako na to bude partnerka reagovat, ked pojdes pomaly nizsie a nizsie az ku chodidlam.
Podla mna uplne normalna vec z ktorej netreba robit "big fuss".
@method a potom sa z teba stane ten manuel ferrara 2 ci ako?
Inak vzdy ma pri tychto foot fetishistoch pobavi, ze bozkavate a lizete si ovela intimnejsie casti tela ale nohy su uz zrazu problem nerozumiem tomu absolutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som priatelke bývalej bozkával asi už všetko len čisto niektoré partie sú naozaj už úchylné hh proste vždy sa to rieši komunikáciou, ja som to osobne vždy vyskúšal najskôr (čokolvek osm chcel) a podla jej reakcie som sa zariadil alebo to prediskutoval ... alebo ju ,,znásilnil,, ale tak ku koncu sa nikdy už nebránila hh
Bud trosku idiot
A aj nohy uz boli...ja byt chlapom tak sa nepytam, osobne mam radsej ked je chlap iniciativny, ale zacala by som vramci predohry skumat ako na to bude partnerka reagovat, ked pojdes pomaly nizsie a nizsie az ku chodidlam.
Podla mna uplne normalna vec z ktorej netreba robit "big fuss".
"Nedráždi foot fetišistu bosou nohou!"
Inak vzdy ma pri tychto foot fetishistoch pobavi, ze bozkavate a lizete si ovela intimnejsie casti tela ale nohy su uz zrazu problem nerozumiem tomu absolutne