Dobry den, prosim vas, vie mi tu niekto vysvetlit postup bozkavania? Prosim vas bez zbytocnych komentov..som 16 rocny chlapec, nadany na sport, bohuzial so vztahmi moc skusenosti nemam, mal som zatial jednu babu aj to ked som mal asi 12, aj to sme si dava
to je mile pamatam ked som to riesila ja ach kde su tie casy ale najlepsie urobis ked sa nato nebudes tak sustredit a pripravovat sa...a budes proste robit to co ten druhy
človek má pri začiatok veľký strach.....
hlavne zo začiatku pomaly.. nikam sa nehrň aj istotu trošku získaš ak si budeš dávať načas nejakou "predohrou" (objatie, dotyky, obyčajná pusa.....) a potom to celkom ide samo....
nepozeraj si žiadne návody.
aj keď to bude náhodou trápne, budeš na to rád spomínať potom a rob čo cítiš, na tom sa nedá nič pokaziť pokiaľ to nebudeš nejako siliť a pchať jej hneď jazyk až do krku alebo ak ti nebude v jej ústach ležať nehybne ako mŕtvy slimák.
velmi sa mi paci jedno dievca, ona ma 18, ja 16, pozname sa uz nejaky ten rok, berieme sa ako najlepsi kamarati..ja by som chcel vsak cosi viac, a mam pocit ze ona na to caka..bohuzial ona je uz skusena dost, ma skusenosti aj so sexom, a ja som oproti nej ako taky somarik ale nevzdavam to, vidim tam sancu, len to fakt nechcem pokazit, tak sa pytam takto verejne na nejaky navod, a koment cislo 7 - bohuzial, niesu vsetci dokonaly ako ty
@syslovalysina "budeš robiť to čo ten druhy" lahko sa to povie, ked prvy ju musim pobozkat ja keby mam cakat na to kedy ona pobozka prva mna, a ja budem robit to co ona, asi by som umrel od cakania
bóže, pamätám sa ako som dlhší čas vedela že sa s budúcim prvým frajerom schyľuje k puse a mala som neskutočné lepáky že čo a jak.
ale zase keď ona vie jak na to tak podľa mńa v pohode, aj keď ste kamaráti tak by mala vedieť že nemáš voľáke skúsenosti, nie?
normálne sa zväčša začne takými nesmelými pusinkami, potom takým....jak sa to volá? vyhryzávaním si úst? ale bez zubov a tak teda, nie vždy, ale sa mi zdá že tak dajak to zvykne začínať, potom príde k zrýchľujúcim sa jazykovým bitkám a potom sa možete aj pokusať kus. stačí? boha, mala by som písať rodokapsy anyways, zväčša sa človek do toho celkom rýchlo dostane.
@burble vsetci pisete ake je to jednoduche a ze sa nemam coho bat ale ja to berem ako dost zlozitu vec, neviem preco :/ bojim sa toho fakt....chcelo by to natrenovat este predtym ako sa o to pokusim s nou... nechce ma to nejaka slecna zaucit?? sranda :happy:
To sa nedá popísať ani nič podobné čo je škoda Pretože keď si spomeniem aké stresy som mala z toho ja Strašne som sa bála ,že niečo urobím zle/strápnim sa a nebude ma chcieť A nakoniec keď som sa stále vyhýbala puse tak to skončilo ...
Nestresuj kamo nič co by si nezvládol to nie je .. Proste sa uvolni .. A keď ti to nepojde tak nebudeš choditblen na tréningy futbalu ale aj bozkavania a budete z toho mat este príjemnú zábavku
Moje prvé bozkávanie prišlo úplne spontánne a 5 minút predtým som ani len netušil, že sa to stane a fakt ako ostatní tu píšu, ak chceš ty prevziať iniciatívu tak začni pusou a potom už rob to, čo ona, žiadne inštruktážne video ti nepomôže
Ja Ti môžem jediné poradiť, aby si jej o tom povedal. Pravda a čestnosť šokuje, lebo ju málokto čaká Už mi to pár krát pomohlo v zdanlivo bezvýchodiskových situáciách...
@nazdarko7 hlavne pomaly... neponahlaj sa.... nie ze jej hned strcis jazyk az do krku ... a ked to pride, tak ti to pojde automaticky .... neboj nic...
@nazdarko7 tak ano zacat mozes ty bozkom ale to najprv zacnes len perami -dotknete sa perami a dalej ked ona zacne jazykom tak budes robit co ona...ale naozaj, naozaj o nic nejde su to len dotyky jazykov a pier a robis proste to co citis, musis odhodit mysel a robit spontanne ako to citis....a naozaj jedine co napr aj ja nemam rada a mozes to pokazit je ze nepchaj jej jazyk moc hlboko , nemusis sa jej dotykat mandiel ale podla mna rady su zbytocne uvidis ze to pojde samo
za 32 centov ti poslem postup Mini, za 43 centov postup Midi a za 57 centov postup Maxi, ale upozornujem ze funguje len postup Sexi a ten nem-posielam, ten je pre mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
hlavne zo začiatku pomaly.. nikam sa nehrň aj istotu trošku získaš ak si budeš dávať načas nejakou "predohrou" (objatie, dotyky, obyčajná pusa.....) a potom to celkom ide samo....
aj keď to bude náhodou trápne, budeš na to rád spomínať potom a rob čo cítiš, na tom sa nedá nič pokaziť pokiaľ to nebudeš nejako siliť a pchať jej hneď jazyk až do krku alebo ak ti nebude v jej ústach ležať nehybne ako mŕtvy slimák.
good luck
ale zase keď ona vie jak na to tak podľa mńa v pohode, aj keď ste kamaráti tak by mala vedieť že nemáš voľáke skúsenosti, nie?
normálne sa zväčša začne takými nesmelými pusinkami, potom takým....jak sa to volá? vyhryzávaním si úst? ale bez zubov a tak teda, nie vždy, ale sa mi zdá že tak dajak to zvykne začínať, potom príde k zrýchľujúcim sa jazykovým bitkám a potom sa možete aj pokusať kus. stačí? boha, mala by som písať rodokapsy anyways, zväčša sa človek do toho celkom rýchlo dostane.
ak si toot forum zaučil aby si našiel slečnu ktorá ťa zaučí tak choď do piče. fakt.
Uvoľni sa
Prehltni
A ideš
Jo a pozor na zuby
To ma vždy dokázalo rozhodiť zo začiatku