Ako to idem nazvať? proste,keď mám dlho tú istú partnerku a viem,že si to k nej môžem dovoliť,poprípade viem,že sa z toho psychicky nezrúti,tak jej vtiahnem jazyk /vcucnem jazyk?
Velmi kúšem :/ ..ťahám,olizujem pery,kúšem do jazyka-ale s mierou,prechádzam špičkou jazyka po celej jeho dlžke inej osoby, naznačujem isté pohyby na jazyku toho druhého..je toho viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ako to idem nazvať? proste,keď mám dlho tú istú partnerku a viem,že si to k nej môžem dovoliť,poprípade viem,že sa z toho psychicky nezrúti,tak jej vtiahnem jazyk /vcucnem jazyk?
1- Na kapra ( pery našpúlené ako kapor , pricucnutie na partnera. )
2. Na sumca ( ústa otvorené do korán , pokus o zjedenie partnera.)
3. Na Kyvadlo ( Otáčanie hlavou striedavo do prava do ľava , pery nerobia žiadne pohyby )
4. Na dentistu ( snaha o kontrolu počtu plomb partnera )
5. Na Beličku ( Jemné nežné bozky, jemné potahovanie vrchnej pery. )
V prípade záujmu názorne ukážem na gumových kačičkách Dreft .
ono ..povačšine sa to páči,no všetci potichu kričia "ale s mierou" ! ale ja sa nechcem ovládať
To je uplne, ze WTF ?!
Prechadzam jazykom po zuboch z vunornej strany dutiny ustnej, vcucnem jazyk, kusem a taham pery, vcucnem spodnu peru a tak no